Haberler

Hollandalı İki Kız Çocuğuna Türkiye'de IŞİD Gözaltısı

Güncelleme:

Türkiye üzerinden Suriye'ye gitmek isteyen Hollandalı üç kız çocuğundan ikisi. İstanbul'da gözaltına alındı. Kız çocukları, Hollanda makamlarına teslim edildi.

Türkiye üzerinden Suriye'ye gitmek isteyen Hollandalı üç kız çocuğundan ikisi İstanbul'da gözaltına alındı. Kız çocukları, Hollanda makamlarına teslim edildi. 16 yaşında olan üçüncü kız çocuğundan ise haber alınamıyor.

TÜRKİYE ÜZERİNDEN SURİYE'YE GEÇMEYE ÇALIŞIYORLARDI

Hollanda Televizyonu NOS'un haberine göre, Zeist kentinde yaşayan 15 ve 16 yaşlarındaki iki kız çocuğu ile Driebergen kentinde oturan 16 yaşındaki bir kız çocuğu, geçen cuma günü Hollanda'dan ayrıldı. Kız çocukları, Suriye'ye gitmek amacıyla Türkiye'ye haraket etti. Ailelerinin kayıp ihbarı üzerine, Hollanda polisi Türk makamlarını uyardı.

3 KIZ ÇOCUĞUNDAN 1'İ KAYIP

Zeist kentinde yaşayan 15 yaşındaki kız çocuğu ile Driebergen'de yaşayan 16 yaşındaki kız çocuğu, İstanbul'da Türk polisi tarafından gözaltına alındı. Çocuklar Hollanda makamlarına teslim edildi ve Hollanda'ya geri gönderilerek Çocuk Koruma Kurumu'na teslim edildi.
Zeist kentinden gelen 16 yaşındaki diğer kız çocuğunun ise hala kayıp olduğu belirtiliyor.

TÜRKİYE HEDEF TAHTASINDA

NOS'un haberinde, Türkiye'nin IŞİD'e katılmak isteyenleri engellememesi nedeniyle son dönemde yoğun eleştirilere hedef olduğu vurgulanıyor.

"IŞİD yolcularının" büyük bölümünün Türkiye üzerinden Suriye ve Irak'a geçtikleri belirtiliyor. Savcılık, kız çocuklarının Türkiye seyahati sırasında birilerinden yardım alıp almadığını araştırıyor. (Kaynak: BBC Türkçe)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Hollanda Türkiye Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 9 Mayıs Perşembe Survivor yeni bölüm! Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçından görüntüler! Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mayıs Survivor elenen isim kim? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak? Koç Metalurji kaç lot verir? İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 9 Mayıs Perşembe hava durumu! 10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi? 10 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi? İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI 2024! İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli? Furkan elendi mi? 9 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (12)

murat:

avrupa bılerek göz yumuyor zaten işidın bıtmenı ıstemezler oyun guzel donuyor

11
7
yanıtYanıtla
BIRAKIN GİTİSİNLER:

BIRAKIN GİTSİNLER DAĞITSINLAR MOTORU ŞANZIMANLARINI FANTAZİ YAŞAYACKALR SONRADA EŞEK CENETİNİ BOYLAYACKALR

11
3
yanıtYanıtla
YigidoMobil-IOS:

Eger gecelerini istemiyorlarsa turkiyeye haber vermek zorundalar. Ama bana gore bilerek gonderiyorlar nasil osmanlinin icine kadinlarini sindirdilerse bunuda oyle yapiyorlar

7
5
yanıtYanıtla
İMPELER:

ABAZA KALDI ŞEREFSİZLER, IRZ DÜŞMANLARI

7
4
yanıtYanıtla
MertMobil-IOS:

Yasaklayın bu ne yemin le çocuklar korkuyor ne Saçma bişey

2
7
yanıtYanıtla
SarayMobil-IOS:

Aksarayda korumaya alsalardı

6
2
yanıtYanıtla
cemilmobilWeb@haberler.com:

Birakin gitsinler yolcu yolunda gerek

3
5
yanıtYanıtla
MertMobil-IOS:

Hassan baya korkmuşun PKK dan aferin öyle ol Kürtler senin gibi itleri bitirmek boynumuzun borcu şerefsiz

2
4
yanıtYanıtla
melikeMobil-ANDROID:

bence. çok güzel

2
2
yanıtYanıtla
MüslümanmobilWeb@haberler.com:

Allah aşkına yorumları fransız-ermeni-yunan tohumları mı yazıyor. Yasaklansın dediğiniz şey Rasulullah sav. Sahabe dedemiz osmanlı kısacası 1400 yıllık islâm medeniyetinin bir parçası. Kimin vatanindan neyi yasaklıyorsun, karşı çıkıyorsun. Çok görmemek istiyorsan gidersin yunanistana Müslümanlar da senden kurtulur. Bunun için bu memlekette savaş çıktı. Siz nereden geldiniz.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title