Haberler

Hizmet-iş Sendikası Kayseri Şubesi Üyeleri Şanlıurfa'da

Hizmet-iş Sendikası Kayseri Şubesi Tarafından Düzenlenen 4 Günlük Şanlıurfa Gezisine; Şube Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu Üyeleri ile Temsilcilerden Oluşan 50 Kişilik Bir Heyet Katıldı.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen 4 günlük Şanlıurfa gezisine; şube yönetim, denetim, disiplin kurulu üyeleri ile temsilcilerden oluşan 50 kişilik bir heyet katıldı.

İslam tarihinin akışını değiştiren 'peygamberler şehri'nde bulunmanın heyecanı içerisinde olduklarını ifade eden Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, "İslam'ın yaygınlaştırılması ve insanların inanç özgürlüğü hakkını kazanması esnasında çektikleri sıkıntıların izlerini burada bulmak mümkün. Bu tarihi dokunun bu kadar güzel muhafaza edilmesi bizleri oldukça gururlandırmıştır" açıklamasını yaptı.

50 kişilik bir kafile ile Şanlıurfa'da ile Atatürk Barajı ve Harran Ovası'nda incelemelerde bulunduklarını belirten Özdemir, "Bu gezimiz sırasında Sendika Genel Sekreteri Rahmi Yavuz ve Genel Teşkilatlanma Sekreteri Aziz Bakır'ın da bizlere eşlik etmesi bizleri memnun etmiştir. Geçtiğimiz yıl yine 50 kişilik bir ekiple gerçekleştirdiğimiz Çanakkale gezimizin ardından yaptığımız Şanlıurfa gezimizle de inanç turizmine katkıda bulunmayı istedik" diye konuştu.

Üyelerinin sadece çalışma hayatlarında değil, sosyal yaşantılarında da yanlarında olduklarını vurgulayan Özdemir, "İyi ve kötü günlerinde bütün üyelerimizin yanlarında olduğumuz gibi bu tür sosyal etkinliklerle de kaynaşmanın sağlanması, birlik ve beraberliğin devam etmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, yaz ayları ile birlikte çeşitli

tatil merkezleriyle de üyelere yönelik indirim anlaşması yaptıklarını söyledi.

(GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title