Haberler

Hizan Kaymakamlığı Futbol Turnuvası Düzenledi

Güncelleme:

Hizan Kaymakamlığı, bahar şenlikleri kapsamında ilçedeki vatandaşlara yönelik futbol turnuvası düzenledi.

Hizan Kaymakamlığı, bahar şenlikleri kapsamında ilçedeki vatandaşlara yönelik futbol turnuvası düzenledi.

İlçe merkezi ve köylerden 11 takımın katıldığı turnuvada, müsabakalar gruplar halinde oynanacak ve grupta ilk dörde giren takımlar çeyrek finale yükselme hakkı kazanacak.

Turnuvanın kura çekimi törenine katılan Hizan Kaymakamı Sedat İnci, 2 grupta toplam 11 takımın yer alacağı etkinliği, gençler arasında birlik ve beraberliğin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediklerini söyledi.

Amaçlarının spora sevdirmek, sağlıklı yaşam için sporu adres göstermek olduğunu ifade eden İnci, şöyle konuştu:

"Turnuvanın öncelikle dostluk, hoşgörü ve centilmenlik havası içinde geçmesini temenni ediyorum. Etkinliklerle gençlerin sportif faaliyet ve ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra yoğun stres altında kalan kurum çalışanlarının da stres atmasına imkan sağlıyoruz. Ayrıca birlik ve beraberlik pekişiyor, çalışanlar kaynaşıyor ve yeni dostluklar kuruluyor. Turnuvanın centilmence geçmesi en büyük arzumuzdur. Bu vesileyle turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar dilerim."

Kaynak: AA / Yerel

Hizan Kaymakamlığı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title