Haberler

Hisarcık'ta Zeka Oyunları Turnuvası İlçe Finali

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, İlkokullararası Zeka Oyunları Turnuvası’nın final müsabakaları yapıldı.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, İlkokullararası Zeka Oyunları Turnuvası'nın final müsabakaları yapıldı.

Atatürk İlkokulunda düzenlenen Zeka oyunları ilçe turnuvası öncesinde her okul kendi içinde turnuvalar gerçekleştirerek İlçe Finali için finalist öğrencileri belirlediler. "Dümen" "Son Taş" "Mangala" ve "Set Kart" oyunları turnuva müsabakalarının yapıldığı İlçe Finaline Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kanalıyla Atatürk ilkokulunda Oytun Ovalıoğlu ve Yusuf Kelek, Karbasan İlkokulundan Serkan Hancı nezaretinde açılan Zeka Oyunları Kursuna katılan öğrenciler ile Cumhuriyet İlkokulunda Adem Bozkurt ve Dereköy ilkokulunda İlknur Kaya'nın çalıştırdığı öğrenci grupları katıldı

Hayli çekişmeli geçen müsabakalar sonunda; Son Taş Oyununda; Birinci Eren Öztürk, ikinci Zeynep Tekin, üçüncü İsmail Erkul ve dördüncü Sebahattin Berke Kızılkaya oldu. Mangala Oyununda; Birinci Şura Altınışık, ikinci Burak Gündüz, üçüncü Neslihan Demirtaş, dördüncü Elif Nisa Köse ve beşinci Bedirhan Gündüz oldu. Set Kart Oyununda; Birinci Salih Kelek, ikinci Zeynep Tekin, üçüncü Sebahattin Berke Kızılkaya, dördüncü Büşra Aksu ve beşinci Akifcan Yiğit oldu. Dümen Oyununda birbiriyle yenişemeyen Emine Ot ve Şehrinur Köse isimli öğrenciler birinci, Mehmet Alper Şimşek ikinci ve Zeynep Tekin üçüncü oldu.

Finale kalan tüm öğrencilere ilçe esnafının katkılarıyla çeşitli ödüller dağıtıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeynep Tekin Kızılkaya Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title