Haberler

Hisarcık'ta Ramazan Geceleri Dolu Dolu Yaşanıyor

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Ramazan etkinliklerinin ikincisinde sahne alan ünlü ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül, söylediği ilahilerle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Ramazan etkinliklerinin ikincisinde sahne alan ünlü ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül, söylediği ilahilerle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Belediye Hizmet Binası önünde teravih namazı sonrası düzenlenen Ramazan etkinliği Muhammet Gökmen Animasyon Ekibinin çocuklara yönelik sahne şovlarıyla başladı. Sahnede çocuklarla birlikte çeşitli oyunlar oynayan, ayrıca simit yeme yarışması ve çocuklarla birlikte yürüyüş yapan ekibin birbirinden eğlenceli atraksiyonları ilgiyle izlendi. Gösterilerde çocuklara çeşitli eşya ve hayvan şekilleri verilen balonlar hediye edildi.

Daha sonra sahne alan Abdurrahman Önül, seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlara güzel bir gece yaşattı.

Geceye Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Ak Parti Kütahya İl Başkan Yardımcısı İlçe Koordinatörü Remzi Günay, Hisarcık Kaymakamı Davut Bayraktar, Hisarcık Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası, Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

"HİSARCIK PARLAYAN BİR YILDIZ OLACAK"

Gecede bir konuşma yapan AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Hisarcık ilçesine ve halkına bakış açılarının daha farklı olduğunu belirterek, "Elimizden ne geliyorsa Hisarcık için yapmaya, kendimizi adamış vaziyetteyiz ve bu anlamda Belediye Başkanı ve İlçe Başkanımızla birlikte ciddi çalışmalar yapıyoruz. İki sene önce gördüğüm Hisarcık ilçesi ile şimdiki Hisarcık arasında gerçekten dağlar kadar fark var. Biraz önce belediye başkanımız ilçede gerçekleştirilen projelerle ilgili bir sunum yaptı. Bu projelerin her birisi ince bir şekilde ve tamamen Hisarcık halkının iyiliği ve daha rahat yaşamı için düşünülmüş çalışmalardır. Belediye ve ilçe başkanımızın Ankara'da bakanlıklarda veya bakan yardımcılıklarında, genel müdürlüklerde gece gündüz demeden onların kapılarını tabiri caizse aşındırarak bir takım projeler almışlardır. Bunun neticesinde inşallah 3-4 sene sonra Hisarcık ilçesinin daha farklı olduğunu hep birlikte göreceğiz. Neyin ve nasıl bir eksiklik olduğunu bilerek bu çerçevede çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Başkan Çalışkan konuşmasına, iftar yemeğine ve Ramazan etkinliğinde kendilerini yalnız bırakmayan TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi İshak Gazel'e teşekkür ederek başladı.

Çalışkan,"Gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinlikler sayesinde bizlerin geleceği olan çocuklarımızın eğlendiğini görmek bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Daha güzel bir Hisarcık için birlik beraberlik içerisinde hep beraber el ele çalışmamız lazım."diye konuştu. Daha sonra Başkan Çalışkan, Kütahya Milletvekili İshak Gazel'e gecenin anısına plaket verdi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Çalışkan İshak Gazel Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title