Haberler

Hisarcık'ta Emniyet Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı’nın 170.kuruluş yıldönümü nedeniyle tören düzenlendiTören saat 10.00’da Atatürk anıtı önüne çelenk konulmasıyla başladı.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 170.kuruluş yıldönümü nedeniyle tören düzenlendi

Tören saat 10.00'da Atatürk anıtı önüne çelenk konulmasıyla başladı. Polis ve asker şehitleri için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Emniyet Amiri Muhammet Lütfi Erdem yaptığı konuşmada," 170. kuruluş yıldönümü kutlama törenimize bizimle birlikte katılarak, bu sevinci paylaşma nezaketi gösteren sizlere şahsım ve teşkilatım adına saygı ve şükranlarımı sunarım. Türk Polis Teşkilatı Atasının izinde milletinin hizmetinde, kanunların kendisine verdiği görevleri en iyi şekilde yapmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Şan ve şerefle yazdığı 170 yıllık tarihte birçok başarı öyküsü vardır. Sadece ülkemizde değil teşkilatımız dünyada da saygın yerini almıştır."dedi.

Polisin kanunların kendisine verdiği yetkiyi cesaret ve fedakarlıkla, gece gündüz demeden görevini yaptığını belirten Erdem," Devletin bekası milletin huzur ve güvenliği için kutsal yemine bağlı kalarak gerektiğinde canını bile feda etmekten çekinmez. Türk Polis Teşkilatı Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içerisinde görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir. Polisin başarılı olmasında vatandaşın önemli bir fonksiyonu vardır. Polis vatandaş diyalogu ne kadar iyi olursa, başarıya o denli ulaşılacağının bilinmesi gerekir. Kendi huzuru ve dolayısıyla hepimizin huzuru için halkımız polisine güvenmeli ve yardımını esirgememelidir. Sözlerime son verirken başta Ulu Önder Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal etmiş şehitlerimize Allahtan rahmet, geride kalan dul ve yetimler ile hayatını sürdüren gazi ve emeklilerimize sağlık, huzur ve mutluluk diler hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım." diye konuştu.

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen törene Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Lütfi Erdem, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve emniyet mensupları katıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
title