Haberler

Hisarcık Gençliği Sabah Namazında Buluştu

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından “Gençlik Haftası” nedeniyle düzenlenen “Gençlik sabah namazında buluşuyor” etkinliği kapsamında gençler Merkez Çarşı Camiinde sabah namazında bir araya geldi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından "Gençlik Haftası" nedeniyle düzenlenen "Gençlik sabah namazında buluşuyor" etkinliği kapsamında gençler Merkez Çarşı Camiinde sabah namazında bir araya geldi.

Merkez Çarşı Camiinde sabah namazının kılınmasının ardından din görevlileri tarafından okunan Fetih suresi, getirilen tekbir ve salat-ü selamlar sonrası İlçe Vaizi İsmail Erkul, tarafından dua edildi. Vaiz Erkul, gençlere ayrıca dini nasihatlerde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Yılmaz Uçar, Gençlik Haftası" nedeniyle düzenledikleri "Gençlik sabah namazında buluşuyor" etkinliği ile gençlerin manevi değerler çerçevesinde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmelerinin amaçlandığını söyledi. Kılınan namazın ardından gençlere ve cami cemaatine çorba ikram edildi.

Daha sonra toplu halde Şehitler Mahallesindeki Tekke şeyhleri ve onların yakınlarına ait 19 mezarın bulunduğu Ahi Resul Zaviyesi ziyaret edilerek dua edildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

title