Haberler

Hisarcık Atatürk İlköğretim Okulu Minik Öğrencilerin Satranç Başarısı

Kütahya'nın Emet ilçesinde yapılan ilköğretim okulları arası satranç turnuvası minikler kategorisinde Hisarcık Atatürk İlköğretim Okulundan 3 öğrenci dereceye girdi.

Kütahya'nın Emet ilçesinde yapılan ilköğretim okulları arası satranç turnuvası minikler kategorisinde Hisarcık Atatürk İlköğretim Okulundan 3 öğrenci dereceye girdi.

Emet ve Hisarcık'tan 9 ilköğretim okulunun katıldığı satranç turnuvası bölge elemeleri Emet İmam Hatip Lisesi'nde yapıldı. 35 öğrencinin katıldığı Minikler Kategorisinde " İsviçre Usulü " ve 5 tur üzerinden yapılan maçlar sonunda Hisarcık Atatürk İlköğretim Okulundan Mehmet Faruk Şener ikinci, Tuna Han Şakacı üçüncü ve Merve Sena Şener dördüncü gelerek 31 Mart'ta Kütahya'da yapılacak olan Satranç Turnuvasına katılmaya hak kazandılar.

Dereceye giren öğrencileri ve Sınıf Öğretmeni Pelin Solak'ı tebrik eden Hisarcık Atatürk İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı H.İbrahim Özdoğan, " Öğrencilerin Sosyal, Kültürel ve Zihinsel becerilerinin geliştirilmesi hedeflendiği satranç turnuvasında aldığınız başarılardan dolayı sizleri ve sınıf öğretmeninizi kutluyorum. Okulumuzda Egzersiz Çalışma Programı çerçevesinde Sınıf Öğretmeni Pelin Solak nezaretinde verilen ve halen devam eden satranç kursu sayesinde, Kütahya'da, ilçemizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceğinize ve daha büyük başarılara imza atacağınıza yürekten inanıyorum " diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Hisarcık Kütahya Emet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title