Haberler

Hisarcık Anadolu Lisesinde Mezuniyet Coşkusu

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Anadolu Lisesinden mezun olan 34 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Anadolu Lisesinden mezun olan 34 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Hisarcık meslek Yüksek Okulu Amfisinde düzenlenen Mezuniyet Töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Ali Özdemir, "Eğitim camiası olarak zamanın biraz tersten aktığı yani Haziran'ların her zaman Eylül'den sonra geldiği bir sürecin daha sonuna geliyoruz. Her Eylül yeni bir umut, her Haziran bir onur ve hüzün ayıdır bizim için. Hisarcık Anadolu Lisesi olarak bugün 34 öğrencimizi mezun etmenin mutluluğunu aynı zamanda yaklaşık 4 yılı beraber geçirdiğimiz öğrencilerimizden ayrılmanın hüznünü bir arada yaşamaktayız."dedi.

Velilere seslenen Özdemir,"Bu mutlu günümüzde öğrencilerimizi ve bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Öğrencilerimizin bu günlere gelmesinde çok emeğiniz var. Unutmayalım ki anne baba çocuğun ilk öğretmeninidir. Hisarcık Anadolu Lisesi olarak bizler öğrencilerimize iyi bir akademik eğitim vermenin yanında öğrencilerimizi sosyal, kültürel ve sportif yönlerini geliştirmek hedefiyle çalıştık. Bu hedeflerin gerçekleşmesi için öğrencilerimizin üzerinde büyük emeği olan idareci ve öğretmenlerimize, başka okullarda görevli olup okulumuzda derse giren öğretmenlerimize ve pansiyonlarımızda nöbet tutarak bizleri yalnız bırakmayan öğretmenlerimize sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum." İfadelerini kullandı.

Daha sonra öğrencilere hitap eden Özdemir, "Sevgili öğrenciler,4 yıllık lise hayatının sonuna geldiniz. Biten her şey aslında yeni bir başlangıçtır insan hayatında. 4 yıl boyunca acı tatlı günleriniz oldu bu okulda. Çoğunuz ailenizden ilk defa ayrıldınız. Kurallar bazen çok sıkıydı. Her istediğinizi her zaman yapamadınız. Ama unutmayın ki bu kuralların çoğu sizlerin başarısı içindi. Kızdığımız zamanlar oldu. Ancak size karşı duyduğumuz sevgi hiç eksilmedi. Haklısınız size sevdiğimizi belki söyleyemedik. Sevgi her zaman söylenmez bazen de hissedilir. Sizlere iyi bir eğitim vermenin yanında iyi bir barınma ortamı sağlamaya çalıştık. Bunda da ideale yakın bir başarı elde ettik. Hatalarımız oldu ancak yanlış yapmamaya özen gösterdik. Çünkü bir yanlışın bazen tüm doğruları götürebileceğini biliyorduk. Bu gün okulumuzdan mezun oluyorsunuz. Sizleri mezun olarak görmek bizleri çok mutlu ediyor. Ama bizleri daha da mutlu edecek şey ileride sizleri iyi bir üniversitede okuyor olarak görmektir. " diye konuştu.

Daha sonra okuldan mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni hazırlandı. Mezuniyet töreninde okul birincisi Meryem Uyanık okul mezuniyet kütüğüne plaketini çaktı.

Törende ilk 3'e giren öğrencilere Kaymakam Fethi Savran, Garnizon Komutanı Oğuz Uçak ve Belediye Başkanı Fatih Çalışkan tarafından plaket ve başarı belgesi verildi. Mezun olan diğer öğrencilere başarı belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Ali Özdemir ve öğretmenler tarafından verildi. Öğrencilerin okuduğu şiir ve türkülerin ardından öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar. Daha sonra davetlilere pilav ve ayran ikram edildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hisarcık Kütahya Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title