Haberler

Hıncal Uluç'tan Sabri Yorumu: Yuh Demek Gerek Ünal Aysal'a

Güncelleme:

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu’na Florya'da yemek verdirmeyen Ünal Aysal için 'Yuh' dedi.

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray’da kadro dışı bırakılmasının ardından, Florya Metin Oktay Tesisleri yemekhanesine alınmayan Sabri Sarıoğlu’na yapılanlara isyan etti. Bugün kü köşesinde Sabri konusuna değinen Uluç, Ünal Aysal hakkında sert sözler sarf etti.

"ÜNAL AYSAL'A YUH DEMEK GEREK"

Yani buna "Yazıklar olsun" demek de yetmez.. "Yuh" demek gerek Ünal Aysal'a..
Sabri'yi, son beş yılı kaptan olmak üzere 15 yıllık Reisi takımdan kovanın, dünkü Galatasaraylı Ünal Aysal olduğu anlaşıldı ama, adamın öfkesi, nefreti bitmedi.
15 yıldır yemek yediği yemekhaneye alınmamış Sabri.. "Sen A2 takımındasın, burada yemek yeme hakkın yok" diye.. Daha da ayıbı, orda yemek yiyenlerden bir tanesi, kaptanlarına sahip çıkmamışlar, yarın ayni şeyin kendi başlarına geleceğini düşünmeden..
Dahası.. A Takımı tesislerde iken Sabri'ye Florya da yasaklanmış. Söyleyecek tek kelimelik tonla sözüm var ama, hepsi "Hakaret Suçu"na girer.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sabri Sarıoğlu Galatasaray Hıncal Uluç Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Boğa Yeniayının Burçlara Etkisi: Yeni Başlangıçlar, Fırsatlar ve Yenilenme Zamanı FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? 18 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı? 18 Mayıs hangi güne denk geliyor? GALATASARAY, ZAHA'YI GÖNDERİYOR MU? Okan Buruk kararını verdi: ZAHA TRANSFER Mİ OLUYOR? #9917 Amasya Belediyesi hangi parti? Amasya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bekçilik alımı ne zaman 2024? 1. Dönem bekçilik alım başvuru şartları nedir, başvuru tarihi belli oldu mu? TRABZONSPOR İLK 11'LERDE KİM VAR? Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'ler kim? #9917 TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE! AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı? #128204 AÖF final sınavları ne zaman? Talasemi nedir? Talasemi hastalığı tedavisi nedir? Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi?
500

Yorumlar (3)

Göksun46:

Adam haklı beyler. . . Ünal Aysal da diktatötörlüğe doğru gidiyor.

25
1
yanıtYanıtla
FAER:

KOYU BİR FENERLİYİM. AÇIKCA SABRİYİDE SEVMEM AMA GS NİN BU YAPTIĞI HARBİ AYIP SABRİ GELSİN FENERİN TESİSLERİNİ KULLANSIN Bİ KAPTA ONA YEMEK VARDIR MUHAKKAK

12
2
yanıtYanıtla
vatandas:

evet bu tur davranisa ve vefasizliga ne kadar hakaret edilse azdir. . Giden gelen e no t birakiyor, mafia yontemiyle gelen gormedigi bir oyuncuyu hemen kadro disina atiyor. Yonetim is sanki esir ve aciz. . yaziklar olsun, onlar yokken de bu cocuklar GS emek verdiler.

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title