Haberler

Hıncal Uluç: Rıdvan Dilmen'in Yorumculuğu Bitti

Güncelleme:

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Rıdvan Dilmen'in "Hakem, F.Bahçe'yi Anadolu takımı zannediyor." sözlerine sert yanıt verdi.

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, meslektaşı Rıdvan Dilmen'i yerden yere vurdu. Uluç, Dilmen'in derbi yorumlarıyla ilgili şu çarpıcı ifadeleri kullandı:

"DİLMEN, F.BAHÇE LEHİNE NE VARSA KONUŞUYOR"

"Rıdvan Dilmen baş Fenerbahçeli. Yani Fenerbahçe lehine ne varsa konuşuyor. Ama Fenerbahçe aleyhine kart çıkarıldığı zaman da "Hakem Fenerbahçe'yi Anadolu takımı zannediyor" diyor. Yani Rıdvan Dilmen'in yorumculuğu o cümle ile bitmiştir benim için. O cümleyi çünkü hem Sabah Gazetesi'ndeki yazısında kullandı hem NTV'deki programda. Yani ağızdan kaçmış bir laf değil.

"YAZILARINA ARTIK SAYGI DUYMUYORUM"

"Hakem Fenerbahçe'yi Anadolu takımı yerine koydu" diyen insanın Türkiye'de yorumculuk yapma hakkı yoktur. Ama Türkiye Fenerbahçe Cumhuriyeti olduğu için yapmaya devam eder bilakis. Ben artık Rıdvan'ın yazılarını okumuyorum. Yani kendisi çok sevdiğim bir arkadaşımdır ama yazılarını okumuyorum. Çünkü o yazılara artık saygı duymuyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sabah Gazetesi Rıdvan Dilmen Hıncal Uluç Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

öbür dünyasosyalwm@gmail.com:

uluç ilk defa bir konuda haklı

24
26
yanıtYanıtla
mehmetmaceraci63@hotmail.com:

ha ridvan konusuyor ha aziz yildirim. Utanmadan tarafsiz yorumcu ayaklarina yatiyor.

30
15
yanıtYanıtla
güvenbakigvn@gmail.com:

Uluç haklı çünkü rıdvan ki sivas fener maçında hatalı karar veren 5.hakeme 'sivaslı hakem' diyecek kadar küçülen adam.

35
9
yanıtYanıtla
feraye inasmusdert-65@hotmail.com:

Hincal Bey eski alacasini kaybettigi icin ünlü ve gundemde olan -ridvan veya baskasi- birine sarmis olabilir mi. Manidar...

26
11
yanıtYanıtla
Aynenoguzhan2179@hotmail.com:

Ridvan Dilmen sadece fener maclarini yorumlamali, Bu kadar fanatik , yanli taraf , gs macini yorumlamasindan nefret edyorum . ridvanin yanina bir gsli cikarmali NTV

14
21
yanıtYanıtla
emremremmm_06@homail.com:

biten sensin bunak herif sen sanki yillardam beri akhisar lehine konusuyorsun 3 kagitci adam

13
21
yanıtYanıtla
adnanadnan29.karabacak@hotmail.com:

Ağzına sağlık Hıncal abi, Rıdvan Dilmen aziz baskanin avukati, fb nin yandasi, ntv nin showmeni olmus. Aziz baskan ceza alsin yorumculugu birakirim dedi ama birakmadi. Ridvan in tarafli yorumculuguna hayir.

18
9
yanıtYanıtla
isooasticarerboya@hotmail.com:

Ridvan FB tv ye geç orda sizin beyninizde olan çok kişi vardır...

18
5
yanıtYanıtla
ibrahim ustaustaibrahim@gmail.com:

Ne Uluç'un ne de Dilmen'in yorumlarını takmıyor ve kaale almıyorum. Çünkü, yorumculuktan ikisi de anlamıyor. Ağızlar çuval değil ki dikesin. Onlari yayına devam ettiren medya patronlarını kınıyorum.

7
2
yanıtYanıtla
Teoman pamukteomanpamuk@hotmaıl.com:

Hıncal a en doğrusunu Ali sen dedi yandaş medya olmasa nerde yazarsınız merak ediyorum.sen fularını tak gez sporcuda yorumunu yapsın.

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title