Haberler

Hilvan Kaymakamı Sezer Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Hilvan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından geçtiğimiz günlerde ihale edilen köy yolları asfalt çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Hilvan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından geçtiğimiz günlerde ihale edilen köy yolları asfalt çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer ve beraberindeki heyet, ilçeye bağlı Faik köyü, Çağla ve Külablı mezraları güzergahında yapımı devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Kaymakam Uğur Sezer ve beraberindeki heyet, gittiği Faik köyünde Cuma namazına müteakip, köy halkı ve muhtarlar ile sohbet edip, sorunlarını dinledi ve yapımı devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Göktepe köyü muhtarı Mehmet Dürrü Narin, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer'e köy halkı adına yapılan ve yapımı devam eden hizmetlerden dolayı teşekkür şilti takdim etti.

Konu ile ilgili bilgi veren Birlik Encümeni ve Göktepe Muhtarı Mehmet Dürrü Narin, "Yol yapımı hızlı bir şekilde devam etmektedir. Kaymakamımız ile birlikte yapılan hizmetleri denetlerken, Külablı ve Çağla mezraları köy yolu asfalt çalışması sürüyor. Bu hizmetler devletimiz tarafından bizlere sunulmaktadır, bizlere düşen bu hizmetlerin kıymetini bilmektedir" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Uğur Sezer Göktepe Hilvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title