Haberler

Hilfiger Collection 2015 Sonbahar Koleksiyonu

Güncelleme:

Tommy Hilfiger 2015 Sonbahar koleksiyonunun ana teması "American Love Story", 60'ların sonu ve 70'lerin başındaki ikonik stilleri bir şampiyonluk gününün müthiş enerjisi ile buluşturuyor.

Park Avenue Armory`yi bir futbol sahasına dönüştüren Tommy Hilfiger, defileye gelenlere adeta bir maça gelmiş havasını yarattı. Oyunu, üniformaları ve enerjiyi sevdiğini söyleyen ünlü tasarımcı, farklı temasıyla konukların ilgisini topladı.


Koleksiyonda Tommy Hilfiger imzası olan kolej detaylarının klasik formlarla olan bütünlüğü dikkat çekiyor. Rahat stilin anahtar parçalarından atletik tarzdaki sweatshirtler önlerine uygulanan ve 30'uncu yıla vurgu yapan kabartma rakamlar ile ön plana çıkıyor. Şımartan tüvit takım elbiseler ve denim yün krepten parçalar, zamana meydan okuyan formlarının yanı sıra grogren kurdele ve biyeli moher detayları ile koleksiyonda çok boyutlu bir efekt yaratıyor. Kalın örgü hırkaların omuzlarında dantel detaylar, parçalı eteklerin birleştirme yerlerinde ise verev dikişler dikkat çekiyor. Mineli aksesuarlarda sevimli kask figürleri, beş renk seçeneğiyle sunulan üstten fermuarlı, yumuşacık kuzu derisinden büyük boy el çantasında futbol detayları yer alıyor. Gizli pileli etekler ve transparan şifon panelli kadife elbiseler, dolgu topuklu futbol botları veya dore payetli Mary Jane ayakkabılarla tamamlandığında spor ve zarif görünümler ortaya çıkıyor.

Tommy Hilfiger, 1985'ten bu yana Amerikan stiline öncülük yapıyor. Hilfiger Collection bu sezon onun geçmişindeki, bugünündeki ve geleceğindeki kadınlar için bir aşk hikayesi anlatıyor.

Kaynak: Bültenler / Moda

Moda Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title