Haberler

Hiddink: "Kendimizi Avusturya Maçına Adamış Durumdayız"

Hiddink: "Kendimizi Avusturya Maçına Adamış Durumdayız"

HİDDİNK: "KENDİMİZİ AVUSTURYA MAÇINA ADAMIŞ DURUMDAYIZ"

"FUTBOLCULARIM ÇOK İSTEKLİ"

"AVUSTURYA MAÇI ÖNEMLİ AMA BELİRLEYİCİ BİR KARŞILAŞMA DEĞİL"

"AVUSTURYA YARALI BİR TAKIM VE BU DA ONLARI DAHA TEHLİKELİ KILACAK"

"GRUPTA ALINACAK HER PUAN ÖNEMLİ, BİR BERABERLİK BİLE SON DURUMDA ETKİLEYİCİ OLUR"

"HÜCUM FUTBOLUNU SEVİYORUZ, DEFANSİF FUTBOL OYNAMAYACAĞIZ"

VOLKAN: "KAZANMAK MECBURİYETİNDEYİZ"

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, kaleci Volkan Demirel ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Yarınki Avusturya maçı öncesinde Swiss Otel'de düzenlenen toplantıda; karşılaşmaya kilitlendiklerini söyleyen Hiddink, Belçika'ya yenilen rakiplerinin şimdi daha tehlike oluşturabileceğini ve dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Hiddink'in açıklamaları şöyle:

"Geçen hafta salı günü toplandık ve gayet iyi hazırlandık. Takımı çok istekli görüyorum. Gerçekten kendimizi maça adamış durumdayız.

Rakibimiz son oynadığı Belçika maçını kaybetti. Yaralı bir takım ve daha fazla bir tehlike arzedebilir. Durumun çok farkında olmamız lazım. Herhangi bir maç değil. Bunun farkında olmamız ve önemini bilmemiz lazım. Gruptaki durum için Avusturya maçı önemli bir maç ama belirleyici bir maç değil.

"3 TAKIM İKİNCİLİK İÇİN BÜYÜK BİR SAVAŞ VERİYOR"

"Almanya büyük bir aksilik olmazsa grubu lider tamamlayacak, ikincilik için çok büyük bir savaş veriliyor. Biz, Avusturya ve Belçika bunun için savaşıyoruz. Kaybedilecek her puan önemli. Hesaplamalara şimdiden başlandı. Bazı durumlarda beraberliğin bile çok önem taşıyacağı, son durumu belirlemek için büyük etki edeceğini düşünüyorum. Yaptığımız idmanlarda çalıştıklarımızı sahaya yansıtacak olan futbolcular. Türk futbolunda kültür hücumdan yana. Hücum futbolunu seviyoruz. Biz de yarın topu aldıkça ileri gitmek için, maçı domine etmek için sahaya çıkacağız. Defansif futbol oynamayacağız"

TARAFTARIN ETKİSİ

"Bu maç öncesi avantajımız da dezavantajımız da taraftarlarımız. Taraftarlar göze hoş gelen futbolu alkışlayacaklardır. Ama duygular devreye girdiğinde kontrolü kaybetmemeliyiz. Oyuncularımız çok zeki olmalılar. Dakikalar ilerledikçe tepkiler olabilir. Oyunun temposunu çok iyi ayarlamalılyız. Futbolcular gerektiğinde düşürüp gerektiğinde tempoyu yükseltmeliler. Taraftarların olumsuzluk yaratacak baskılarına kulaklarını tıkamalılar.

KADRO DENGESİ

"Kadromuzda bir denge kurmaya çalışıyoruz. Hem tecrübeli hem genç oyuncular var. Genç isimler oynadıkları ligde takımlarında ilk 11'de oynuyorlar. Mevcut kadro ile rekabet içine girerlerse şans veririz ve bu da takıma olumlu yansır. Kaliteli oyuncuların sayısının çoğalmasını isteriz."

VOLKAN'IN SÖZLERİ

"Kazanmak mecburiyetindeyiz. Türk bayrağını Euro 2012'de de dalgalandırmak için mücadele ediyoruz. Önümüzdeki ilk hedef Avusturya maçı. Çok iyi hazırlandık. Dinlenme saatlerinde odalarda, her yerde bunu konuşuyoruz. Takım arkadaşlarımın hepsi çok istekli.

Milli forma için tüm arkadaşlarımın elinden geleceğini yapacağını düşünüyorum. Takımda çok genç oyuncular var. Cenk Tosun gelecek için önemli oyunculardan biri. Çok iyi son vuruşları, gol vuruşları var. "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok'

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok"

Anne ve babasını vurup kafasına sıkan gencin dayısı: Uyuşturucu parası istemiş, vermeyince olayı gerçekleştirmiş

Anne ve babasını vurup kafasına sıkan gencin dayısı: Uyuşturucu parası istemiş, vermeyince olayı gerçekleştirmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title