Haberler

Heyelanda Mağdur Aileye Ziyaret

Terzibayırı Mahallesi Korniş Sokak'ta Bu Yılın Başında Meydana Gelen Heyelanda Evleri Yıkılan Demir Ailesine İzmit Belediyesi'nden de Önemli Destek Geldi

Terzibayırı Mahallesi Korniş Sokak'ta bu yılın başında meydana gelen heyelanda evleri yıkılan Demir ailesine İzmit Belediyesi'nden de önemli destek geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından evi onarılan ve istinat duvarıyla evinin çevresi güçlendirilen mağdur aileyi ziyaret eden İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Has ile Sosyal Yardım İşleri Müdürü Salih Güler heyelanda eşyalarının neredeyse tamamı kullanılamaz hale gelen mağdur aileye 72 ekran bir televizyon ve ev eşyalarını teslim etti. Ancak, ziyarette en büyük mutluluğu olay sırasında nişanlı olan evin kızı Ayşegül Demir yaşadı. Şu anda evli olan ama tüm çeyizi göçük altında kalan Ayşegül hanıma güzel bir jest yapan belediye yönetimi, yürüttüğü bir kampanya ile yeni evli bir bayana gerekli tüm malzemeleri temin ederek kendisine teslim etti. Kampanyaya Azaklar Çeyiz, Porland Çeyiz, Halıca Mağazası, Akın Ticaret, Ayanoğlu Çeyiz, Uygun Çeyiz, Hamit Çeyiz, Kervan Çeyiz, Furkan Textil ve Real Hipermarket destek verdi.

Başkan Yardımcısı Has, sosyal belediyecilik anlayışıyla bugüne kadar pek çok mağdur aileye gittiklerini söyleyerek, bundan sonra da katkıların süreceğini kaydetti. Toplam 9 nüfuslu ailenin reisi Cengiz Demir de zor günlerde yanlarında olan belediye yönetimine ve Başkan Doğan'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

(NEC-NÖZ) - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title