Haberler

'Her Yerde Sanat'

Özgün Mekanlar İçin Eşsiz Zemin Önerileri Sanatsal Dokunuşla Geliyor

Ressamların tablolarını andıran zemin çözümleri ile sıra dışı ve göz alıcı mekanlar oluşturmak elinizde

Zeminde moda kavramını doğuran Dendro'nun Türkiye'ye taşıdığı dünya devi Kaindl'dan yepyeni bir seri daha: 'Soft Touch'… Farklılığı arayan ve başlı başına stil sahibi konsept mekanlar oluşturmak isteyenler için Kaindl, yaşama dair bir çok unsuru sanatla yorumladığı 'Soft Touch' serisindeki parkelerini görücüye çıkarıyor.

Adından söz ettirecek, görenlerin zihinlerine kazınacak konsept mekanlar yaratmak isteyenler için Kaindl; 'Soft Touch' serisiyle benzerine rastlanmamış güzellikte desenleri, motifleri hatta deri ve taş görünümlü zemin kaplamalarıyla hayalleri zorlayan mekanlar yaratıyor.

Trend Mekan yaratmak isteyenler için tasarlandı…

Gözde mekanlar özgün tasarımlarıyla ön plana çıkar… Tek düzeden öteye geçemeyen, sıradan mekanları görmekten bunalan kullanıcılar için tasarlanan 'Soft Touch' serisindeki parkeler, ressamların tuvallerini andırıyor.

Sıra dışı yenilikleri içinde barındıran seride eşsiz desen ve motifler parkeye bir nakış gibi ustalıkla işleniyor. Kaindl'in yeni serisindeki bu parkelerde deri ve taş görünümünü de kusursuz bir şekilde zemine yansıtılıyor. Dünya zemin sektörünün parkedeki en önemli ismi olan Kaindl'ın bu yeni serisinde parkeler; yaşamın, kültürün ve modern hayatın bir karması olan farklı bir sanat yorumu olarak karşımıza çıkıyor.

Yaşamdaki bir çok unsurun sanatla yorumlanmasının yansıması olan Souft Touch serisindeki parkeler, tıpkı, kişiye özel dikilmiş bir gece elbisesi gibi mekanlara tarz ve şıklık kazandırmak için özel geliştiriliyor

Sıra dışı ve konsept mekanlar oluşturmak isteyen; mağaza, cafe- bar, eğlence mekanları ve restorantlar için özel olarak geliştirilen bu seride arzu edilen her mekan ister klasik, ister modern isterseniz de retro tarzı bir konsepte dönüşe biliyor.

Kaliteden ve yenilikçi tasarımdan vazgeçmeyen, sıradanlıktan sıyrılmak isteyenlere duyurulur… Unutmayın Dendro'nun Bağdat caddesindeki showroomuna geldiğinizde kendinizi sanat galerisine gelmiş gibi hissedeceksiniz…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title