Haberler

'Her Yerde Sanat'

Özgün Mekanlar İçin Eşsiz Zemin Önerileri Sanatsal Dokunuşla Geliyor

Ressamların tablolarını andıran zemin çözümleri ile sıra dışı ve göz alıcı mekanlar oluşturmak elinizde

Zeminde moda kavramını doğuran Dendro'nun Türkiye'ye taşıdığı dünya devi Kaindl'dan yepyeni bir seri daha: 'Soft Touch'… Farklılığı arayan ve başlı başına stil sahibi konsept mekanlar oluşturmak isteyenler için Kaindl, yaşama dair bir çok unsuru sanatla yorumladığı 'Soft Touch' serisindeki parkelerini görücüye çıkarıyor.

Adından söz ettirecek, görenlerin zihinlerine kazınacak konsept mekanlar yaratmak isteyenler için Kaindl; 'Soft Touch' serisiyle benzerine rastlanmamış güzellikte desenleri, motifleri hatta deri ve taş görünümlü zemin kaplamalarıyla hayalleri zorlayan mekanlar yaratıyor.

Trend Mekan yaratmak isteyenler için tasarlandı…

Gözde mekanlar özgün tasarımlarıyla ön plana çıkar… Tek düzeden öteye geçemeyen, sıradan mekanları görmekten bunalan kullanıcılar için tasarlanan 'Soft Touch' serisindeki parkeler, ressamların tuvallerini andırıyor.

Sıra dışı yenilikleri içinde barındıran seride eşsiz desen ve motifler parkeye bir nakış gibi ustalıkla işleniyor. Kaindl'in yeni serisindeki bu parkelerde deri ve taş görünümünü de kusursuz bir şekilde zemine yansıtılıyor. Dünya zemin sektörünün parkedeki en önemli ismi olan Kaindl'ın bu yeni serisinde parkeler; yaşamın, kültürün ve modern hayatın bir karması olan farklı bir sanat yorumu olarak karşımıza çıkıyor.

Yaşamdaki bir çok unsurun sanatla yorumlanmasının yansıması olan Souft Touch serisindeki parkeler, tıpkı, kişiye özel dikilmiş bir gece elbisesi gibi mekanlara tarz ve şıklık kazandırmak için özel geliştiriliyor

Sıra dışı ve konsept mekanlar oluşturmak isteyen; mağaza, cafe- bar, eğlence mekanları ve restorantlar için özel olarak geliştirilen bu seride arzu edilen her mekan ister klasik, ister modern isterseniz de retro tarzı bir konsepte dönüşe biliyor.

Kaliteden ve yenilikçi tasarımdan vazgeçmeyen, sıradanlıktan sıyrılmak isteyenlere duyurulur… Unutmayın Dendro'nun Bağdat caddesindeki showroomuna geldiğinizde kendinizi sanat galerisine gelmiş gibi hissedeceksiniz…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Bakan Şimşek: Borsaya vergi çalışması ertelendi

Bakan Şimşek: Borsaya vergi çalışması ertelendi

Bakmadan Geçme

CUMA MESAJLARI 14 Haziran: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? Survivor kupası altın mı, değeri ne kadar? 14 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 14 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Ogeday babası kimdir? Survivor Ogeday'ın babasının adı ne, kaç yaşına? #129300 14 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor kim kazandı, kim şampiyon oldu 14 Haziran Cuma 2024? 14 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Survivor şampiyonu kaç para alıyor 2024? HSK atama kararnamesi 14 Haziran Cuma yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! #128220 Karaman bayram namazı saat kaçta 2024? Karaman bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı
Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini 'Uygunsuz' buldu, öğrenciler törene alınmadı

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini "Uygunsuz" buldu, öğrenciler törene alınmadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title