Haberler

Hentbolda Transfer

Bayanlar Hentbol Süper Lig takımlarından Zağnosspor, Fransa'nın HAC Handball ekibinden Hırvat sol kanat oyuncusu Martina Corkovic'i transfer etti.

Bayanlar Hentbol Süper Lig takımlarından Zağnosspor, Fransa'nın HAC Handball ekibinden Hırvat sol kanat oyuncusu Martina Corkovic'i transfer etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Yomra Sandal Otel'de başkanı Haluk Selim, genel saymanı Abdülaziz Baş, genel Menajer Levent Akif Bilgi, antrenör Kıvanç Özcan'ın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde Corkovic, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Başkan Selim, törende yaptığı konuşmada, üst düzey bir oyuncuyu kadroya kattıkları için mutlu olduklarını belirterek, Corkovic ile transferi kapattıklarını bildirdi.

Avrupa'nın önemli liglerindeki başarılı takımlarda forma giyen oyuncuları Zağnosspor'a kazandırdıklarını vurgulayan Selim, "Transfer ettiğimiz oyuncularımızın çoğunun lig şampiyonluğu ve milli takım tecrübesi var. Takım olarak bu yıl lig için hedeflerimiz var. Bu hedef doğrultusunda ilerlemeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Zağnosspor'u, Trabzon'a gelmeden önce de tanıdığını kaydeden yeni transfer Corkovic ise "Daha önce takım oyuncusu Andrea Seric ile karşılıklı oynamıştık. Kendisi ile konuştum ve olumlu referanslar verdi. Ben de gelen teklifi kabul ettim. Takımıma katkı sağlamak için çok çalışacağım" değerlendirmesine bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Sultan Abdülaziz Fransa Yomra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title