Haberler

Hentbolda Maçın Ardından

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın, Türkiye Kupası'nda gruptaki ilk iki maçlarını kazanarak çeyrek finale çıkmayı garantiledikleri için Antalyaspor karşısına rahat çıktıklarını söyledi.

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın, Türkiye Kupası'nda gruptaki ilk iki maçlarını kazanarak çeyrek finale çıkmayı garantiledikleri için Antalyaspor karşısına rahat çıktıklarını söyledi.

Arın, Türkiye Kupası 2. tur A Grubu son maçında Antalyaspor'u Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda 33-32 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, sporda başarı için sonuna kadar mücadele gerektiğini bildirdi.

"İlk iki günde bir üst tura çıkmayı garanti ettiğimiz için rahatlığımız vardı" diyen Arın, "Başarılı olmak istiyoruz ve maçın başından sonuna kadar ciddiyetten uzaklaşmadan kazanmak için uğraştık. Oyuncularımı kutluyorum. Rakibi de iyi mücadelesinden dolayı kutluyorum" dedi.

Arın, karşılaşmanın devre arasında yaşanan gerginliğe ilişkin ise "Oyuncular arasında hiçbir problem yok ama seyirciler buraya maç seyretmeye geldiğinde annelerimizi, babalarımızı karıştırmadan sadece takımlarını desteklesinler" diye konuştu.

"Küçük gerginlikler büyük yangınlara yol açıyor"

Beşiktaş İdari Menajeri Berk Karahan ise sporcuların sahada mücadelesini verip tribünden söylenenleri duymaması gerektiğini ifade etti.

Oyuncularının, rakip takım taraftarına karşılık vermediğini dile getiren Karahan, "İş küfür boyutuna girince küçük gerginlikler, maalesef böyle büyük kıvılcımlara, yangınlara yol açıyor. Geçen sene Mersin'de böyle bir olay yaşamıştık. Geçen hafta Trabzon'da yine bu tarz bir şeyler yaşamıştık. Bugün de burada olması, çok tasvip ettiğimiz şeyler değil" dedi.

Karahan, devre arası soyunma odasına giden oyuncularına yönelik tribünden yere atılan "torpil"den seken parçanın Onur Çoban'ın kaşının yanına geldiğini bildirdi. Berk Karahan, şöyle devam etti:

"Onur Çoban'ın yüzünün o bölgesinde küçük bir sıyrılma oldu. Gözüne de gelebilirdi. Bunun üzerine karşılaşmanın gözlemcisi ve hakemlerle gerekli görüşmeleri yaptık. Gerekli tedbirler alınmadan sahaya çıkmayacağımızı belirttik. Onlar da bizden önce bu kararı verdiklerini ve emniyet yetkilileriyle görüştüklerini söylediler. Emniyet geldi, iki defa anons yapıldı. Bununla ilgili rapor da yazacaklardır, top federasyonda."

Antalyaspor cephesi

Antalyaspor Antrenörü Okan Halay da Beşiktaş karşısında ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiklerini söyledi.

Halay, grupta bir üst tura yükselmelerinin, Trabzonspor-Serik Belediyespor maçının sonucuna bağlı olduğuna dikkati çekti.

Trabzonspor'un Serik Belediyespor'u yenmesi halinde, bordo-mavili ekiple aynı puanda olacaklarını, o zaman averaja bakılacağını anlatan Halay, "Trabzonspor, Serik Belediyespor karşısında 10 sayı farkla galip gelirse biz, 11 sayı farkla galibiyet elde ederse onlar çeyrek finale çıkıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Kupası Beşiktaş Mogaz Trabzonspor Antalyaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title