Haberler

Hem Tamirci Hem Gazeteci

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy Mahallesi’nde yaşayan oto tamircisi Günay İnsaf, uzun yıllardır çıkardığı gazete ile de halkın sesi oluyor.

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy Mahallesi'nde yaşayan oto tamircisi Günay İnsaf, uzun yıllardır çıkardığı gazete ile de halkın sesi oluyor.

Bölgenin hem gündemini tutan hem de bozulan araçların tamirlerini gerçekleştiren 73 yaşındaki Günay İnsaf, "Hayatta yorulmayı hiç sevmedim. Günlük sporumu yapmadan işe başlamıyorum. Belki de bu yaptığım spor beni dinç tutuyor. Beslenmeme çok dikkat ediyorum, hepsinden önemlisi kendimi üzecek her şeyden uzak duruyorum" dedi.

İnsaf şunları söyledi: "Tek başıma kendi gazetemi yıllardır çıkarıyor ve okuyucularıma bölgedeki gelişmelerden bilgiler aktarıyorum. Aynı zamanda kendi evimin altında kurduğum tamirci dükkanımda otomobil, kamyonet, kamyon gibi araçların tamirini yapıyorum. Ayrıca bozulan ev eşyalarını da tamir ediyor burada bölge halkına hizmet ediyorum. Gazete çıkarıyorum ve bölgenin sorunlarını gazetemde yayınlıyorum. Herkes tarafından gazetem çok beğeniliyor. Duruma göre ayda 1 defa veya iki defa gazete çıkıyor ve okuyucularımızla buluşturuyorum. Her sayıda 900 adet gazete bastırıyorum. Gazetecilikten çok da para kazandığım söylenemez. Abonelerin çoğu yurt dışından ve onlar dört gözle gazeteyi bekliyorlar. Gücümün yettiği kadar her iki işim ide sürdüreceğim." - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yalıköy Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title