Haberler

Diyarbakır'da PKK'nın 2 Tepe İsmi Yakalandı

Güncelleme:

HDP'nin 1 Kasım eylem çağrısı nedeniyle Diyarbakır'da eylem hazırlığı içinde oldukları ileri sürülen 2 PKK'lı yakalandı.

HDP'nin izinsiz sokağa çıkma çağrısı öncesi, terör örgütü PKK'nın, sokakları karıştırmak ve suikast tarzı eylemler yapmak üzere Diyarbakır'a gelen 2 üst düzey örgüt mensubu sağ olarak yakalandı. Örgüt mensupları çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HAKİM VE SAVCILARI HEDEF ALACAKLARDI

Kobani'ye destek eylemleri öncesi sokakları karıştırmak, hakim, savcı ve güvenlik güçlerine suikast tarzı eylem yapmak amacıyla 2 üst düzey terör örgütü mensubunun Diyarbakır'a geldiği istihbaratını alan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri operasyonla, "Serhabun" kod isimli Abdullah Kaplan ve "Mervan" kod isimli Cüneyt Yeni'i sağ olarak yakaladı.

SAHTE KİMLİKLE TÜRKİYE'YE GELDİ

Sorgularının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Abdullah Kaplan'ın, Kobani'de IŞİD'le girdiği çatışmada yaralandığı, sahte kimlikte Türkiye'ye geldiği ve kırsalda yapılan tedavisinin ardından eylem yapmak için Diyarbakır'a gönderildiği, Cüneyt Yeni'nin ise Kuzey Irak'taki kamplardan geldiği tespit edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Abdullah Kaplan Türkiye Kobani Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500

Yorumlar (10)

erkan:

canlı yakalamanız şart mı??

18
11
yanıtYanıtla
osmanli:

idam idam yada xok agir ceza olmasi gerekir cunku vatna millete ihanet affedilmez

6
11
yanıtYanıtla
KILIÇ:

SAG DEGİL GEBERTMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK BU HAYİNLERİN ŞEVKATİ VE ŞEREFİ YOK ANLADIGI DİL GEBERTMEKDİR, ACABA KAÇ POLİSİ ŞEHİT EDECEKTİ ,

12
4
yanıtYanıtla
ANTEPKAL ASI:

PEKAKANIN TEPE İSİMLERİ SABRİ OK, CEMİL BAYIK, FEHMAN HÜSEYİN, MURAT KARAYILAN GİBİ İSİMLER. ONLARLA SİZ RESMEN DEVLET YETKİLİSİ GİBİ MUHATAP OLDUNUZ. ONLARI ORTADOĞUYU BÖLSÜNLER DİYE SİZLER TERÖR ELEBALI DEĞİL GAZETECİLERİN RÖPORTAJ YAPTIĞI LİDER SINIFINA SOKTURDUNUZ. İCRAATLAR ORTADA. BUNLARIN HESABI OLACAK. TERÖR ELEBAŞLARI İLE GAZETECİLER RÖPORTAJ YAPIP MİT BUNU TESPİT EDEMEDİMİ??AMA AMAÇ PİYONLUK ORTADOĞUDA ŞEKİLLENME BÖLÜNMEYDİ. SİZ TÜRK YETKİLİSİ DEĞİL SEÇİLMİŞ KUKLALARDINIZ. O NEDENLE ELLEMEDİNİZ BU SAYDIĞIM İSİMLERE. ONLAR TOPLANTILAR KONSEYLER DÜZENLEDİLER. VE LEGAL BİR YETKİLİ OLDULAR SAYENİZDE. RTE SEN KESİNLİKLE VATAN HAİNİ SİN. BANA GÖRE MÜSLÜMAN VE TÜRK MİLLETİ MENSUBU DEĞİLSİN.

7
5
yanıtYanıtla
firat:

yakaladigi kisiler kesinlikle pkk li degildir gariban cobanlari yakaliyorlar o halde resimleri gösterki halkta inansin gecin bu palavralari amaciniz ne oldugunu anladim

4
7
yanıtYanıtla
tarsus:

hem açılım hem mücadele ne aşağılık iş anlamadım

8
2
yanıtYanıtla
MİNAREYE KILIF GEREK TÜRKİYEM:

İKİ BİT YAVRUSUNDAN DAHA GEÇİCİ OLARAK KURTULDUK. . ETEKLERİ İLE Mİ GELMİŞLER

5
2
yanıtYanıtla
lazoğlu:

4 gün içinde dışarı çıkarlar bunlar gaz alma sahtekarlığı

5
1
yanıtYanıtla
MESUT:

İSİMLERİ VERİLMİŞ PKKLILAR SERBEST KALIRSA YİNE AYNI PİSLİĞİ YAPABİLİR. HALKIN HUZURUNU BOZABİLİR. NERDE BULUNURSA PKKLI YAKALANMALI VE HALKA ZARAR VERMEYECEK ŞEKİLDE MAHKEME YOLUYLA CEZASI VERİLMELİDİR.

4
0
yanıtYanıtla
komondoMobil-ANDROID:

kirsalda ve şehirlerde büyük capli operasyonlar yapilmalidir eniyi savunma en iyi saldiridir

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title