Haberler

HDP'nin Toplantısına Demirtaş ve Önder'in Diyaloğu Damga Vurdu

Güncelleme:

HDP'nin aday tanıtım toplantısındaki Selahattin Demirtaş ve Sırrı Süreyya Önder'in renkli diyaloğu sosyal medyaya farklı yansıdı. İkilinin sohbeti caps'lere konu oldu.

HDP'nin aday tanıtım toplantısı Ankara'da İnşaat Mühendisleri Odası'nda düzenlendi. Toplantıya katılan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile HDP Ankara adayı Sırrı Süreyya Önder arasındaki bir diyalog esnasında kameraya yansıyan görüntüler sosyal medyada caps'lere konu oldu.

"BAŞKAN OLACAĞIM DİYORMUŞ"

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın sürekli dile getirdiği "başkanlık" talebinin ti'ye alındığı caps'te Sırrı Süreyya Önder, Demirtaş'ın kulağına eğilerek, "Başkan olacağım diyormuş" sözleriyle Erdoğan'a göndermede bulunuyor.

DEMİRTAŞ'IN ALAYCI KAHKAHASI

"Seni başkan yaptırmayacağız" çıkışından ilham alınan bir sonraki karede de Demirtaş, Önder'in sözlerine yüzünü kapatıp alaycı bir kahkaha ile karşılık veriyor.

İşte o caps'lerden bazıları;


Kaynak: Haberler.Com / Politika

Sırrı Süreyya Önder Selahattin Demirtaş Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (84)

Bizler hdpmobilWeb@haberler.com:

Oylar hdp bizler hdp

61
43
yanıtYanıtla
çin malı bunlar:

DAĞDAN İNMELER, VATAN HAİNLERİ.

21
75
yanıtYanıtla
Diyarbakır liMobil-ANDROID:

Bir amedli olarak oyumu Hüda par yaşasın Müslümanım diyene

63
24
yanıtYanıtla
karakterli müslüman kürtMobil-ANDROID:

oyum HÜDA PAR A

25
59
yanıtYanıtla
mustafa Mobil-ANDROID:

hdp ye oyverenin soyundan supe etmek lazim

38
41
yanıtYanıtla
KÜTAHYALI:

Bir yasin börüdür diye tutturmuşsunuz ne olmuş öldüyse sizinki can onlarınki patlıcan mı. Birazcık insanlık yok sizde. İşit kobane de kürtlere tecavüz edip kafalarını kesiyordu siz ise doguda onlara çanak tutmakla kalmadınız gidip katıldınız yalan mı. Sakın demeyin hdp ye oy verenler ateist zerdüşt dinsizdirler. Yıllardır birlikte yaşıyoruz komşuyuz kız alıp vermişiz kürtler çok dindar mert bir millettir. Valla artık bizide bıktırdınız. Kimin için çalışıyorsanız oraya gidin. Benim gibi türkler var oldukça hudapar türkiyede at koşturup kürtlere zarar vermeyecek. Düşün iki milletinde yakasından. Defolun iki yüzlü münafıklar.

31
48
yanıtYanıtla
maraşlı:

maraşlı olarak oyum hdp yee

42
35
yanıtYanıtla
KÜTAHYALImobilWeb@haberler.com:

Kürtler oylarını hdp ye versin eski bir mhpli olarak söylüyorum. Hudaparın geçmişini biliyoruz kürtlere hep zarar verdiler sözde islamiyet adına. Bakmayın dindarlık ayagı yaptıklarına ellerine fırsat geçerse türkiyede türkler dahil tek müslüman bırakmazlar. Biz türkmenler için kılımızı kıpırdamadık ama kürtler türkmenlerimizi korudu. Kobane için gece gündüz sokaklardaydılar hayran kaldım onlardaki bu milliyetçilige. Ne olursa olsun hudapar başta dogu olmak üzere tüm türkiyeden silinmeli. Zaten kürtleri yerden yere vuranlarda gerçek türkler degil araplardır göçmenlerdir. YENİ BİR YAŞAM İÇİN OYLAR BARIŞ KARDEŞLİK PARTİSİNE OYLAR HDP YE.

44
29
yanıtYanıtla
Varto lu Mobil-IOS:

:))))) ıkısıde cook degerlı ınsan adam gıbı adam selo başkan sırrı abı

31
39
yanıtYanıtla
MÜSLÜMANIM ŞÜKÜRMobil-IOS:

HÜDA PARTISINE OY VEREN KESINLIKLE MÜSLÜMANLIKLA ALAKASI YOK ÇÜNKÜ ................?????

18
50
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title