Haberler

Hayrabolu'da Doğu Avrupa Motokros Heyecanı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde Doğu Avrupa Motokros Şampiyonasının ikinci ayağı yarın teknik kontrollerle başlayacak.

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde Doğu Avrupa Motokros Şampiyonasının ikinci ayağı yarın teknik kontrollerle başlayacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonundan yapılan yazılı açıklamada, teknik, beceri, cesaret ve dengenin öne çıktığı Doğu Avrupa ve Türkiye Motokros Şampiyonalarının 12-13 Nisan tarihlerinde Tekirdağ ilinin Hayrabolu ilçesinde düzenleneceği bildirildi.

Seyir zevki ve yaşatan motor sporlarının en gözde yarışlarının Hayrabolu Motokros Parkurunda yapılacağı belirtilen açıklamada, "Başkent Motosiklet Kulübü'nün organize edeceği şampiyonada Balkanların ve Türkiye'nin en becerikli, en korkusuz pilotları start demirine sıralanacak. Doğu Avrupa Motokros Şampiyonasının 2. Ayak yarışı ile Türkiye Motokros Şampiyonası'nın açılış yarışında Hayrabolu Motokros Parkuru motor sesleriyle şenlenecek. Şampiyonaya Türkiye'nin tanınmış birçok motokrosçusunun yanı sıra yurt dışından da güçlü ve iddialı motokrosçular katılacak. Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Makedonya, Moldova, Yunanistan, Arnavutluk ve Karadağ'dan gelecek sporcular yarışseverlere unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak" denildi.

Açıklamada, yarışların 10 kategoride yapılacağı 11 Nisan Cuma günü teknik kontrollerin ardından, 12 Nisan Cumartesi antrenman ve sıralama antrenmanlarıyla start alacağı, 13 Nisan Pazar günü ise iki etap halinde yapılacağı kaydedildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hayrabolu Tekirdağ Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title