Haberler

    Hayırsever Kız Kardeşler Okul Yaptıracak

    Antalya'da yaşayan diş hekimi Sibel Sönmez ile İstanbul'da oturan mimar ablası Zuhal Sönmez, Kepez İlçesi'nde 4 derslikli anaokulu yapılması için protokol imzaladı.

    Antalya'da yaşayan diş hekimi Sibel Sönmez ile İstanbul'da oturan mimar ablası Zuhal Sönmez, Kepez İlçesi'nde 4 derslikli anaokulu yapılması için protokol imzaladı. Vali Münir Karaloğlu'nun makamındaki protokol törenine İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ve Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özdilek de katıldı. Protokol öncesinde konuşan Sibel Sönmez, okulu, ablası Zuhal Sönmez'le birlikte merhum annesi Neşe ve babası Arif Sönmez adına yaptıracaklarını söyledi.

    Daha önce babası Arif Sönmez adına Manisa'nın Gördes İlçesi'nde bir okul yaptırdıklarını söyleyen Sibel Sönmez, "Şimdi de 10 ay önce hayatını kaybeden annem adına da bir okul yaptırmak istiyoruz. Bu okulda anne ve babamızın adı birlikte yaşayacak" dedi.

    Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek de ilçede 8'i devlet, 5'i özel 13 anaokulu bulunduğunu, 8 anaokulundaki derslik sayısının 46 olduğunu, söz konusu 4 derslikli anaokuluyla ihtiyaçlarının yüzde 10'unun karşılanmış olacağını belirtti.

    Vali Münir Karaloğlu ise makamında gerçekleşen imza töreninde yaptığı konuşmada, hayırsever diş hekimi Sibel Sönmez ile İstanbul'da yaşayan mimar ablası Zuhal Sönmez'e teşekkür etti. Anaokulunun Kepez İlkokulu'nun bahçesindeki bağımsız alana yapılacağını vurgulayan Vali Karaloğlu, "Sibel Sönmez ve ablası Zuhal Sönmez hanımefendi 450 bin lira bağışlayacaklar ve merhum anne ve babaları adına bir anaokulu yapacağız. Yaptırdığınız okulda başarılı çocuklar yetişsin. Onlarda sizlerin açtığı yolda yardımsever, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar olsun" diye konuştu.

    İmza töreninin ardından Vali Karaloğlu, protokolün bir örneğini hayırsever Sibel Sönmez'e verdi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Münir Karaloğlu İstanbul Antalya Kepez Politika Güncel Haberler

    AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

    CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title