Haberler

Hayırsever İş Adamından Sorgun Belediyespor'a Destek

Yozgatlı hayırsever iş adamı Satılmış Şahin, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup takımlarından Sorgun Belediyespor'a 30 bin lira bağışta bulundu.

Yozgatlı hayırsever iş adamı Satılmış Şahin, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup takımlarından Sorgun Belediyespor'a 30 bin lira bağışta bulundu.

Şahin, yaptığı açıklamada, sporu ve özellikle futbolu çok sevdiğini, bunun için de destek vermeye çalıştığını söyledi.

Yozgat'ı bu yıl Bölgesel Amatör Lig'de Sorgun Belediyespor ve Yimpaş Yozgatspor'un temsil ettiğini belirten Şahin, şöyle devam etti:

"Yozgatspor'a TESKOMB ve Yozgat Valiliğinin destek veriyor. Bu nedenle ben de belediye dışında desteği bulunmayan Sorgun Belediyespor'a destek olmak istedim. Yozgat'ı 5 sezondur Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Sorgun Belediyespor'a destek olmak amacıyla 30 bin lira katkıda bulunduk. Bundan sonra da elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız" dedi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ise desteklerinden dolayı hayırsever iş adamı Satılmış Şahin'e teşekkür ederek, "Sorgun Belediyespor yardım için İstanbul'da iş adamlarıyla bir toplantı düzenlemiştik. Hayırsever iş adamımız Satılmış Şahin de bu toplantımıza katıldı. O toplantıda takımımıza 30 bin lira destek vaadinde bulunarak, o desteği sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Sorgun Belediyespor Yozgatspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title