Haberler

Hayırsever Abuzer Yıldırım'dan Tut Yaylımlı Köyüne 8 Derslikli Okul

Adıyaman’da daha önceden ağız ve diş hastanesi, okul, cami, sağlık ocağı ve taziye evi yaparak birçok hayra vesile olan Yıldırım Eğitim Vakfı Başkanı hayırsever Abuzer Yıldırım, Tut ilçesine bağlı Yaylımlı Köyüne 8 derslikli modern bir ortaokul yaptırıyor.

Adıyaman'da daha önceden ağız ve diş hastanesi, okul, cami, sağlık ocağı ve taziye evi yaparak birçok hayra vesile olan Yıldırım Eğitim Vakfı Başkanı hayırsever Abuzer Yıldırım, Tut ilçesine bağlı Yaylımlı Köyüne 8 derslikli modern bir ortaokul yaptırıyor.

Tut Yaylımlı Köyünde yapılacak olan okulun protokolü Adıyaman Valiliği makamında imzalandı.

Valilik makamında gerçekleştirilen protokole Vali Abdullah Erin, Vali Yardımcısı Onur Kökçü, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan'la hayırsever Abuzer Yıldırım katıldı.

Adıyaman'da toplumun ihtiyaç duyduğu birçok hayra vesile olan Yıldırım Vakfı Başkanı hayırsever Abuzer Yıldırım'a teşekkür eden Vali Abdullah Erin, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yeni bir bilim ve irfan yuvası kazandırmak için Tut İlçemize bağlı Yaylımlı Köyüne yeni bir ortaokul yaptıracak hayırsever Abuzer beye çok teşekkür ediyorum.

Ülkemizin geleceği istikbalimizin teminatı olan çocuklarımızın omuzlarında şekillenecektir.

Bundan dolayı eğitime ve insana yapılan her yatırımı geleceğe yapılan önemli bir yatırım olarak görüyoruz. Abuzer beyden Allah razı olsun. İnsanların en hayırlısı insana faydalı olandır. Bugüne kadar ilimizde yaptırdığı Ağız ve Diş Hastanesi, okul, cami, sağlık ocağı ve taziye evi gibi birçok önemli hayırlara vesile oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum.

Çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara daha iyi bir şekilde hazırlama ve daha güvenli bir gelecek oluşturma adına Abuzer beyin yaptıracağı okulun açılışını da inşallah hep birlikte yaparız. Eğitime verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Tut ilçesine bağlı Yaylımlı köyüne yapılacak 8 derslikli Ortaokulun önümüzdeki günlerde temelinin atılarak 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminde hizmete sunulması öngörülüyor.

Yapılan konuşmaların ardından okulun protokolü imzalandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Erin Seyfi Özkan Adıyaman Tut Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title