Haberler

Hayırda Yarışanların Kermesi Açıldı

Niğde merkez de faaliyet gösteren Niğde Ufuk Memurlar Derneği (UFUKDER), eğitime ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına gıda kermesi düzenledi.

Niğde merkez de faaliyet gösteren Niğde Ufuk Memurlar Derneği (UFUKDER), eğitime ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına gıda kermesi düzenledi.

Fakir ve zeki öğrenciler yararına düzenlenen kermese yoğun ilgi gösteren Niğdeliler, birbirinden güzel yemeklerden tatma imkanı buldu. Kültür Merkezi karşısındaki kermesin açılışına Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Genç sanayici iş adamları dernek Başkanı Mustafa Şan ve dernek gönüllüleri ile vatandaşlar katıldı.

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan, "yapılan çalışmaların alkışlanacak düzeyde olduğunu belirterek, eğitim yararına yapılan bu fedakarlıktan dolayı tüm dernek üyelerini kutladı."

Kermeste konuşan GESİAD Başkanı Mustafa şan "Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun inançla gelir insana sevgi duy kalmasın el açmadığın bir mahzun gönül diyerek yola çıkan yaşatma ideali ve yaşatma gayreti içerisinde olan ve hiç durmadan yürüme gayreti içerisinde bulunan siz Niğdeliler ve muhabbet gönüllüleri kermesimize hoş geldiniz. Barış dolu sevgi dolu birlik ve beraberlik içerisinde müspet hareket ederek inşallah bu ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için faydası olacak katkı veren Niğdelilere teşekkür ediyoruz. Barış dolu birlik beraberlik içerisinde yeni bir dünya için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

UFUKDER üyesi Neslihan pınar ise, eğitim gönüllüsü bayanların öğrenciler için yapmış oldukları kermesin çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Kermesimiz yaklaşık 20 gün sürecek bütün Niğde halkımızı kermesimize davet ediyoruz. İnşallah güzel bir niyet ile başladık ihtiyaç sahibi öğrencilerimize buradan sağlanan bütün gelirleri ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için kullanacağız ürünlerimiz pasta, börek, tatlı ve gözleme gibi gıda çeşitlerinin yanı sıra el emeği göz nuru hazırlanan reçellerimiz de satılacaktır" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Akdoğan Mustafa Şan Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title