Haberler

Haydi Çocuklar Yüzmeye

Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi (KEDEM), eğitim çeşitliliğini her geçen gün artırmaya devam ediyor.

Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi (KEDEM), eğitim çeşitliliğini her geçen gün artırmaya devam ediyor.

Okul derslerine yardımcı olmanın dışında, Osmanlıca, satranç, resim, halk oyunları, bilgisayar gibi seçmeli dersler de veren KEDEM her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerinin yoğun talebi üzerine yüzme kurslarını başlattı. 10 KEDEM şubesinde toplamda 1000'e yakın öğrenci belediyenin son derece modern ve yepyeni tesislerinden yararlanma imkanı buluyor.

KEDEM'e kayıtlı tüm öğrencilere, Etlik Yüzme Havuzu, Kalaba Spor Tesisi, Aktepe Spor Tesisleri ve geçtiğimiz dönemde hizmete giren Mevlana Kültür ve Spor Merkezi yüzme havuzlarında tamamen ücretsiz olarak kurs imkanı sağlanıyor.

KEDEM'e kayıtlı öğrencilere çeşitli imkanlar sunmaktan ve eğitimlerine destek olmaktan mutlu olduklarını ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Geleceğin teminatı olan çok değerli çocuklarımızın sağlıklı olmaları için derslerinden arta kalan zamanlarını faydalı aktivitelerle değerlendirmelerini önemsiyor ve destekliyoruz. KEDEM'ler sadece derslerine yardımcı olmuyor, sosyalleşmelerine ve nitelikli zaman geçirmelerine de vesile oluyor" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Keçiören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title