Haberler

Hayatın Kendini Okuyun

Güncelleme:

Hasan Kaçan, Esenler Belediyesi'nin düzenlediği "Sanatçı Buluşmaları" programında Esenlerli gençlere "Kitap okunur ama sadece kitap okumak yeterli değil.

Karikatürist – Oyuncu Hasan Kaçan, Esenler Belediyesi'nin düzenlediği "Sanatçı Buluşmaları" programında Esenlerli gençlere "Kitap okunur ama sadece kitap okumak yeterli değil. Onu yaşatan bir şey olmalı. Dünyayı, hayatın kendini okumak gerek" tavsiyesinde bulundu.

Karikatürist – Oyuncu Hasan Kaçan, Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV)'nin düzenlediği "Sanatçı Buluşmaları" programı kapsamında Esenlerli gençlerle bir araya geldi. Sabri Ülker Gençlik Merkezi'nde, samimi bir ortamda gerçekleşen programa; Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu, Kütüphaneler Müdürü Hasan Taşçı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

NORMAL OLAN MÜKEMMELDİR

TRT 1'de yayınlanan "Gönül Hırsızı" dizisiyle yeniden hayranlarıyla buluşan usta oyuncu, Türk medya sektörüne ve sinema yaşamına ilişkin Esenlerli gençlere açıklamalarda bulundu. Medyada normal olana karşı bir sistem olduğunu belirten Kaçan, "Normal olana düşman bir sistem var günümüzde. Oysa biz normal olanın mükemmel olduğunu bilmeliyiz" dedi. Oyunculuk hayatına dair açıklamalarda bulunan Kaçan, "Her zaman bir şey anlatan, bir derdi olan projelerde yer almaya önem verdim. İnsanlar televizyondaki karakterleri örnek alıyor. Buna dikkat etmek gerek" diye konuştu.

HAYATIN KENDİNİ OKUYUN

Günden güne gelişen teknolojik sistemlerle ilgili düşüncelerini de dile getiren Kaçan, "Teknolojinin böylesine geliştiği bir ortamda ruhen ve bedenen sağlıklı, iyi durumda kalabiliyorsak ne mutlu bize" dedi. Gençlere çeşitli tavsiyelerde de bulunan usta oyuncu, "Kitap okunur ama sadece kitap okumak yeterli değil. Onu yaşatan bir şey olmalı. Dünyayı, hayatın kendini okumak gerek" şeklinde konuştu.

Programın sonunda gençlerin sorularını da cevaplayan Kaçan'a, Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu, Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) öğrencilerinin yaptığı bir tablo hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Kaçan Sabri Ülker Esenler Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title