Haberler

Havza'da Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilciliği İstişare Toplantısı

Havza'da Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilciliğince geniş katılımlı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Havza'da Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilciliğince geniş katılımlı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Makbule Yusuf Ölçer YİBO çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Eğitim-Bir-Sen Havza Temsilcisi Numan Kurt,  sendikalarının Havza'daki üye sayısının 300'ü aştığını belirtti.

Kurt, "Sayımız her geçen gün artmakta fakat bayan üye sayımız oldukça az. Sendikamıza bayanların üye olması konusunda bundan sonraki süreçte hassasiyet göstermeliyiz" dedi.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Nejdet Güneysu ise Memur -Sen'in çalışmaları hakkında bilgi vererek, şunları dile getirdi:

"Memur-Sen sadece ülke genelinde değil yurt dışında da sizleri temsil etmekte. Örneğin Arakan'da bir şifahanemiz oradaki kardeşlerimize hizmet etmekte. Bunun için yüreğimizi birleştirelim. Memur-Sen olarak hedefimiz 'Öncü Medeniyet Güçlü Sendika, Büyük Türkiye',  hedef 1 milyon üye. Bu hedefe ulaşmak için çalışmalarımızı artırmalıyız. Bayan arkadaşlarımız eğitim camiasının yüzde 54'ünü oluşturmakta. Sizlerin sendikal çalışmalarımıza çok büyük katkıları olacaktır. Sendikamızın hedefine ulaşması için mayıs ayına kadar en az yüzde 20 büyüme sağlamamız lazım."

Konuşmaların ardından Şeyhler Köyü İlkokulunda öğretmenlik yapan ve bu yıl, yılın öğretmenlerinden biri olarak Samsun'u temsilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın programına katılan Hacı Aydın'a başarılarından ötürü Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam tarafından plaket verildi.

Daha sonra ise Havza Eğitim-Bir-Sen Havza temsilciliğinin ilk beş üyesine Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Nejdet Güneysu ve davetlilerce rozet takıldı.

Ayrıca toplantıda sendikanın kazanımları ve hedefleri ile ilgili video gösterimi yapıldı.

İstişare toplantısına, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, AK Parti Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 nolu Şube Başkanı Nejdet Güneysu, Başkan Yardımcıları Mustafa Çelebi, Behzat Kahveci Erhan Akdeniz, Hacı Murat Tozlu, davetliler ve sendika üyeleri katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Eğitim Bir Sen Memur Sen Samsun Havza Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title