Haberler

Havza Asayiş Trafik Hizmetleri Kalkındırma ve Geliştirme Derneği Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Havza ilçesinde faaliyet gösteren Havza Asayiş Trafik Hizmetleri Kalkındırma ve Geliştirme Derneği Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Havza ilçesinde faaliyet gösteren Havza Asayiş Trafik Hizmetleri Kalkındırma ve Geliştirme Derneği Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası salonunda yapılan Genel Kurula, Ahmet Burak Kazdal tek liste halinde katıldı.

Oylama öncesi konuşma yapan Havza Asayiş Trafik Hizmetleri Kalkındırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali İkiz, başkanlık görevini 24 yıldır yürüttüğünü ve artık görevi gençlere bırakmanın zamanı geldiğini belirterek, şunları dile getirdi:

"24 yıldır ilçemize hizmet için bu görevi sürdürdüm. Şimdi bayrağı gençlere devretme zamanı. Görevi bıraktık diye kendimiz bir kenara geçmeyeceğiz. Ne zaman gerekli olursak o zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız."

Oylamada, 32 üyeden 28'inin oyunu alan Ahmet Burak Kazdal başkanlığa seçildi.

Kazdal, yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"Dernek olarak yapmış olduğumuz çalışmalar ile ilçemizde asayiş ve trafik hizmetlerine olan katkımıza devam etmekteyiz. Bundan sonra da Emniyet Müdürlüğümüzün ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Teveccüh göstererek bana oy veren arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca 24 yıldır derneğimizin başkanlık görevini yürüten Ali beye de hizmetlerinden ötürü teşekkür ederim. Ben eminim ki Ali bey ne zaman üzerine bir vazife düşse yanımızda olacaktır."

Derneğin yeni yönetim kurulu  ise Kazdal başkanlığında Dilaver Kocatepe, Uğur Arslan, Hüseyin İkiz ve Haşmet Sungurtekin'den oluştu. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin İkiz Havza Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title