Haberler

Hatayspor Taraftarlar Derneği'nin Galibiyet Sevinci

Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Hatayspor’un, deplasmanda Tarsus İdman Yurdu'nu 1 0 yenerek önemli bir galibiyet almasının sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Hatayspor'un, deplasmanda Tarsus İdman Yurdu'nu 1-0 yenerek önemli bir galibiyet almasının sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, kümede kalma mücadelesi veren rakipleri önünde alınan 3 puanın, şampiyonluk yolunda inancın bir işareti olduğu belirtildi.

Sezon başından bu yana taraftarlar olarak Jan Baram başkanlığındaki Hatayspor yönetimine, teknik heyete ve kadrolarına olan güvenlerini bir kez daha ilan ettikleri kaydedilen açıklamada, şunlara yer verildi:

"Hatayspor'un son maçta deplasmanda Tarsus İdman Yurdu'nu 1-0 yenerek önemli bir galibiyet almasının sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kritik Tarsus İdman Yurdu maçının kazanılması ile liderliğe bir adım daha yaklaştık. Futbolcu kardeşlerimiziden isteğimiz geçen sezon yarım kalan işi bu sezon tamamlamalarıdır. Önümüzdeki 5 final maçında Hataysporlu futbolcular kendilerine yakışır mücadeleyi sahaya yansıtırlarsa hiç bir rakip Hatayspor karşısında duramaz. İlk devrede Antakya'da oynanan 3-0'lık Malatyaspor maçında olduğu gibi. Bu maçın iki şehir takımına yakışır centilmence geçeceğine olan inancımızla taraftarlar derneği olarak Malatya maçına Hataysporlu taraftarları götürme kararı aldık. Hatayspor'un galibiyetine ve sezon sonunda şampiyon olacağına inanan taraftarlar bizimle Malatya'ya gelsin."

Açıklamada, şampiyonluğun istekle değil destekle geldiği ve şampiyonluk yolunda Hatayspor'un hiçbir zaman yalnız yürümeyeceği ifade edildi. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Hatayspor Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title