Haberler

Hatay'dan Kısa Kısa

Kırıkhan Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler, Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Kırıkhan Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Kırıkhan Emniyet Müdürü Hakan Bıyık ve 100'e yakın emniyet personeli Kırıkhan'da Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Kızılay Kan Bağış Merkezine giderek, kan bağışı yaptı.

İskenderun'da karne dağıtımı

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ve Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Dr. Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu'nun karne törenine katıldı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, öğrencilerin karne heyecanına ortak olmak için burada bulunduklarını belirtti.

Minik öğrencilerin geleceği için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Dingil, öğrencilere başarılar diledi.

Düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, 75. Yıl Anaokulu Müdürü Hasan Akdoğan ile çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

İskenderun'da dilenci operasyonu

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından dilencilere yönelik  yapılan operasyonda 2'si Suriyeli 4 dilenci yakalandı.

Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu, yaptığı açıklamada, İskenderun'un çeşitli noktalarında bulunan dilencilere yönelik operasyonların devam edeceğini kaydetti.

Vatandaşları sürekli taciz eden insanlara para verilmemesini isteyen Uçucu, İskenderun halkının huzuru için zabıta ekiplerinin seferber olduğunu belirtti. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Özyiğit Kırıkhan Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title