Haberler

Hatay'dan Kısa Kısa

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında okullarda eğitim verdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında okullarda eğitim verdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, eğitimde öğrencilere yangının çıkış nedenleri, yangın çıkmaması için alınması gereken önlemler, yangın esnasında yapılması gerekenler, yangın tüpü ve diğer araçların kullanım şekli hakkında bilgiler verildi.

İtfaiye Daire Başkanı Fevzi Kilisli,  konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ekipleriyle yıl boyunca gerek okullarda gerek itfaiyede çocuklara yangınla ilgili eğitimler verdiklerini belirtti.

İtfaiye Haftası dolayısıyla bu eğitimleri arttırdıklarını ifade eden Kilisli, şöyle devam etti:

"Çocuklarımızın itfaiyeyi, yangında kullanılan araç ve gereçleri tanıması, bilinçlenmesi amacıyla, itfaiyeyi anlatan bir boyama kitabı hazırladık. Bu faaliyetlerle çocuklarımızı yangın konusunda bilinçlendirip üzücü olayların yaşanmamasını sağlamayı amaçlıyoruz."

- Kurban Bayramı denetimleri

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bütün ilçelerde denetimlerini arttırdı.

Zabıta ekiplerinin vatandaşların bayramda güven içerisinde sağlıklı bir ortamda alışverişini yapabilmesi, gezmesi ve sağlıklı gıdalar tüketebilmesi adına gece-gündüz demeden tüm ilçelerde gerekli denetimleri yaptığı bildirdi.

Açıklamada, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki gıda mühendisi ve veteriner hekim nezaretinde yapılan denetimlerde tatlı imalathaneleri, kasap, fırın, mezbaha, sebze hali, lokantalar gibi gıda ürünlerinin imalat ve satış yerlerinin sıkı denetimlerin yapıldığını kaydedildi.

Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu, vatandaşın güven içerisinde, sağlıklı ortamlarda zaman geçirmesi, sağlıklı gıdalar tüketebilmesi ve kısa bayram tatilini huzurlu bir şekilde geçirmesi için rutin olarak yapılan denetimleri arttırdıklarını bildirdi. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title