Haberler

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'tan Ziyaretler

HATAY (AA) Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Aruz ve Antakya ilçelerinde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

HATAY (AA)- Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Aruz ve Antakya ilçelerinde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ve Arsuz Belediye Başkanı Nazın Culha ile Arsuz ilçesinde mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Muhtarların taleplerini dinleyen Savaş,  Hatay'da önce alt, daha sonra da üst yapıya el atacaklarını kaydetti.

Su ve kanalizasyon hizmetlerinin, yolların birinci önceliklerini olduğunu ifade eden Savaş, şunları belirtti:

"Son 43 yılın en kurak dönemini yaşıyoruz. Ciddi bir kuraklıkla karşı karşıyayız. Hatay'ın su ihtiyacını karşılayan pınarlar ve kuyular kurudu. Bunları bahane etmeyerek gene Hatay'ın çoğu yerinde su sorununu çözdük. Tabi bunlar geçici çözümler. Kentimize ömürlük çalışmalar üzerinde çalışıyoruz. Bu çalışmaları yaparken de ihtiyacımız olan tek şey biraz zaman ve sabır."

Savaş, kentte 50'ye yakın kuyu açacaklarını bunun ihalesinin yapıldığını, sorunu kökten çözeceklerini kaydetti.

Antakya'da vatandaşlarla bir araya geldi

Savaş, daha sonra CHP Hatay milletvekilleri Hasan Akgöl, Refik Eryılmaz ve partililerle Antakya'da Maraşboğazı, Ovakent, Uzunalıç, Tahtaköprü, Serinyol, Zülüflühan, Anayazı, Üçgedik, Alazı, Derince, Karaali, Büyükdalyan, Dikmece, Gülderen, Oğlakören, Kuzeytepe mahallelerini ziyaret etti.

Hatay'ı birlikte geleceğe taşımak istediklerini dile getiren Savaş, kentin tüm ilçeleri için projelerinin bulunduğunu kaydetti. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Mevlüt Dudu Antakya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title