Haberler

Hastane Yönetiminden Personeline Ödül

Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi idaresi tarafından 2015 yılında başarı gösteren 8 personele ödül verildi.

Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi idaresi tarafından 2015 yılında başarı gösteren 8 personele ödül verildi. Hastane Yöneticisi Op. Dr. Alper Çağlayan, motivasyon amaçlı olarak bu yıl ilk kez yapılan ödül töreninin geleneksel hale getirilerek her yılın ocak ayında yapılacağını bildirdi.

İş motivasyonunu arttırmak amacıyla, Merkezefendi Devlet Hastanesinde çeşitli unvanlarda ve birimlerde çalışan personele teşekkür belgesi ve ödül verildi. Hastanenin toplantı salonunda yapılan törene, Hastane Yöneticisi Op. Dr. Alper Çağlayan başta olmak üzere tüm idareciler katıldı.

Tören öncesi konuşma yapan Hastane Yöneticisi Op. Dr. Alper Çağlayan, "2015 yılında başarı ve üstün gayret göstermiş olan personelimize ödül vermek üzere buraya toplandık. Bu ödül törenini her yıl ocak ayında yaparak gelenek haline getirmek amacımız. Hekim, hemşire, güvenlik ve temizlik personeli gibi değişik unvanlarda çalışan 8 kişi belirledik. Bunların belirlenmesinde birim amirlerinin inisiyatifi etkili oldu. Aslında bütün personelimiz ödülü hak edecek ölçüde çalışıyor. Fakat bizler her unvanı temsilen birer kişi seçmiş bulunmaktayız. Onların nezdinde tüm personelimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum." şeklinde konuştu.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Çağlayan'ın konuşmasının ardından ödül almaya hak kazanan 8 personele ödülleri ve teşekkür belgeleri verildi. Ödül alan herkesin fotoğraflarının ve kısa özgeçmişlerinin de slayt eşliğinde sunulduğu törende 2015 yılında Türk Nefroloji Derneği tarafından 21-25 Ekim 2015 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 32. Ulusal Nefroloji Kongresinde sunulan 385 çalışma arasından 2'ncilik ödülü alan ve böbrek hastaları için büyük hizmet sağlayan kitabın editörlüğün yapan hastanen Nefroloji Uzmanı Doç. Dr. Ender Hür'e Hastane Yöneticisi Op. Dr. Alper Çağlayan tarafından ödül verildi. Sağlık Memuru Yusuf Asatekin'e Baştabip Yardımcısı Dr. Mürvet Sungur, Anestezi Teknisyeni Sadiye Doğan'a Baştabip Yardımcısı Dr. Emine Kocaayan, Hemşire Nermin Kapucu'ya Baştabip Yardımcısı Dr. Ali Soylu, Teknik Personel İhsan Çolak'a İdari ve Mali İşler Müdürü Muammer Tepe, Temizlik Personeli Abdullah Eraslan'a Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nergül Ülker, Güvenlik Personeli Satı Kandemir'e İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Orkun Yarar, VHKİ Personeli Emine Ertem'e Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Serda Kamalı tarafından teşekkür belgeleri ve ödülleri takdim edildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çağlayan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title