Haberler

Hastane Çalışanlarına Otelcilik Eğitimi

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği, Nilüfer Halk Eğitim Merkezi ve Havva Aslanoba Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin ortaklığıyla "Otelcilik Hizmetleri Eğitimi Sertifikasyon Program" projesi gerçekleştirildi.

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği, Nilüfer Halk Eğitim Merkezi ve Havva Aslanoba Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin ortaklığıyla "Otelcilik Hizmetleri Eğitimi Sertifikasyon Program" projesi gerçekleştirildi.

Havva Aslanoba Lisesinin konferans salonunda yapılan törene Genel Sekreter Prof. Dr. Rüstem Aşkın, Nilüfer Halk Eğitim Müdürü Emin Ay, Havva Aslanoba Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nazım Hikmet Seren ve Dörtçelik Çocuk Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Erkan Yıldırım katıldı.

Proje kapsamında Dörtçelik Çocuk Hastanesinde çalışan karşılama ve yönlendirme, temizlik ve güvenlik birimlerinde çalışan personellere kişisel bakım, sosyal çevre ile etkili iletişim, iş hayatında iletişim, telefonda iletişim, bilgisayarla iletişim, diksiyon, beden dili, kişisel bakım, genel temizlik kuralları ve uygulaması, yabancı dil kuralları ve yabancı dille iletişim gibi bir çok konuda eğitim verilmesi planlanırken, eğitim sonunda da çalışanlara sertifika verileceği bildirildi.

Okul müdürü Seren, yaptığı açıklamada, "Güvenlikten temizlik hizmetleri çalışanlarına kadar tüm çalışanlara eğitim verilecek. İlk aşamada 30 kişiyle başlayacak eğitimler ikinci aşamada 65 kişiye kadar çıkacak. Bizim öğretmenlerimiz hastaneye giderek işbaşı eğitim tarzında eğitimlere devam edecekler" dedi.

Genel Sekreter Prof. Dr. Aşkın ise Milli Eğitim Müdürlüğü ile "Sağlıcakla Kal, Eğitim Sanat Spor Engel Tanımaz" gibi projelere imza attıklarını vurgulayarak, "Personele yönelik düzenlenen sertifikalı eğitim programı, gerek personel ve gerekse hasta memnuniyeti açısından çok önemli. Bir günaydın ve geçmiş olsun sözü, bir güler yüz, hastalar için çok değerlidir." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Sağlık

Erkan Yıldırım Emin Ay Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title