Haberler

Hasan Fehmi Kinay, Gurbetçilere 7 Haziran Seçimlerinin Önemini Anlattı

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, seçim çalışması için gittiği Almanya’da gurbetçilerle buluştu.

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, seçim çalışması için gittiği Almanya'da gurbetçilerle buluştu.

Kinay, ilk olarak Mimar Sinan Camii Vohwinkel Wuppertal'de Kütahyalılar'la sohbet etti.

Hasan Fehmi Kinay, Mimar Sinan Camii Başkanı Yusuf Koç, Camii din görevlisi Kütahyalı Hayati Atalay, Uetd Düsseldorf yönetiminden Murat Beyazyüz, Umut Yolu Derneği önceki yönetim kurulu üyesi Kütahya'lı Emine Ibis, Almanya'da siyaset yapan Kütahyalı belediye meclis üyesi Süleyman Koşar, Wuppertal Kütahyalılar Derneği Başkanı İsmail Taşçıoğlu bilgi alış verişinde bulundu.

Kinay, konuşmasında, 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti. Kinay, "Türkiye ne zaman yükselişe geçse birileri kasıtlı ve zorunlu olarak hep kaos ortamına sürüklemek istiyor. Bütün oyunları bozmak için 7 Haziran seçimleri çok önemli. Başkanlık ve yeni anayasa için meclise daha güçlü gelmeliyiz. Bu konuda siz gurbetçilerimizden de destek bekliyoruz" dedi.

Kinay, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 3 Mayıs günü Dortmund'ta gurbetçilerle buluşacağını sözlerine ekledi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Fehmi Ak Parti Almanya Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title