Haberler

Hasan Fehmi Kinay: Erdoğan'a Miting Öncesi 2 Önemli Projeyi Ben Sundum

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, ’Kütahya ziyareti sırasında, Recep Tayyip Erdoğan’a hiç bir proje sunulmadığı’ yönündeki iddialara cevap verdi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, 'Kütahya ziyareti sırasında, Recep Tayyip Erdoğan'a hiç bir proje sunulmadığı' yönündeki iddialara cevap verdi.

Kinay, miting öncesi Erdoğan'a Yüksek Hızlı Tren (YHT) ve Şehir Hastanesi projelerini bizzat kendisinin sunduğunu dile getirdi.

Bütün projelerin Kütahya milletvekilleri tarafından Ankara'da ısrarla takip edildiğini ifade eden Hasan Fehmi Kinay, yapılan asılsız haberlerin kendilerini çok üzdüğünü kaydetti.

"Üzüntüm, bu tür haberler yüzünden Kütahya'mızın kendine olan güvenin azalmasıdır" diyen Kinay, "Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Şubat 2014 mitinginde 'Kütahya'daki siyasiler hiç proje sunmamış' diye tamamen asılsız bir haber yapılmış. Oysa her miting öncesinde olduğu gibi şahsen ben dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşerek iki hayati projenin takipçisi olduğumuzu ilettim. Bu projeler YHT ve Şehir Hastanesi Projesiydi. Eğer Cumhurbaşkanımıza sorarsanız kendisi bu projelerin Kütahya milletvekilleri tarafından ısrarla takip edildiğine şahitlik edecektir. İşte bu takip sonucu Cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında Antalya mitinginde YHT müjdesi verilmiştir. Sağlık Bakanımız uçakla Kütahya'ya gelerek Şehir Hastanesi'nin müjdesini vermiştir. Bu projelerin tutarı 1 milyar TL düzeyindedir. Ancak, bu facebook grubu bunları merak etse bizimle temasa geçerdi. Yapılan haber kamuoyunda bizlere yapılan yeni bir haksızlık olarak tarihe geçecektir. Üzüntüm bu tür haberler yüzünden Kütahya'mızın kendine duyduğu güvenin azalmasıdır. Bu söylentileri kim ne amaçla yaptıysa önce bizlerden özür dilemelidir. Sonra da Kütahya'da yapılan onca yatırımı tanıtmak için zahmet etmelidir. Yol, baraj, sağlık, eğitim gibi alanlar dışında OSB'lerimiz özel sektör yatırımlarıyla dolmaktadır. Ayrıca, kaç ilde havaalanı gibi önemli projeler gerçekleşmiştir. 570 bin nüfuslu ilde her kesimi ilgilendiren bu büyüklükte projeler yapılıyorsa Kütahya siyasilerle gurur duymalıdır. Onlara şevk vermelidir. Biz çalışmasına çalışıyoruz da acaba yakınımızda durup uzaktan bakanlara sesimizi duyuramıyor muyuz?" ifadelerini kullandı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Hasan Fehmi Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title