Haberler

Hasan Erdoğan Biyografisi

Hasan Erdoğan
Doğum YeriNevşehir / Türkiye
Doğum Tarihi4.11.1982

Hasan Erdoğan Kimdir ?

Hasan Erdoğan, 04 Kasım 1982 tarihinde Ürgüp’te dünyaya geldi. İlkokulu Aksalur Atatürk İlkokulu'da, ortaokul ve liseyi Ürgüp İmam Hatip Lisesi'de tamamladı. Daha sonra Ürgüp Meslek Lisesinde iki yıl restorasyon eğitimi aldı. Eşi Serap hanımın ailesi sebebiyle turizm sektörünün de içinde yer aldı. 2003-2004 yıllarında vatani görevini yerine getirdi.

2004 yılının ikinci yarısından itibaren Nevşehir de mimarlık, mühendislik şirketlerinde; etüd proje departmanların da çalışan Erdoğan, 2011 yılında kendi şirketini kurarak Kapadokya bölgesinde ilk olan teknik çizim atölyesini kurdu. Bu şirkette aynı zamanda hibe proje danışmanlığı da yaptı. 2018 yılının başlarında kurucusu olduğu şirketi ortağına devretti.

Halen kamu binaları tasarlayan bir mimarlık şirketinde Etüd Proje Müdürü olarak görev yapmakta olan Erdoğan, siyaset hayatına Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak 2015 yılında başladı. Sırasıyla il yönetim kurulu üyesi, il başkan yardımcısı ve il sekreterliği görevlerinde bulundu. Halen aktif olarak siyaset hayatına devam etmektedir.

Orta düzeyde İngilizce bilen Erdoğan, evli ve bir çocuk babasıdır.

Hasan Edoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde MHP Nevşehir Ürgüp İlçe Belediye Başkan adayıdır

title