Haberler

Gümüşhane'de Yeni Kanalizasyon Hattı Projesi

Güncelleme:

Harşit Çayı Kanalizasyon Hattı Projesi'nin başlaması dolayısıyla Gümüşhane'de tören düzenlendi.

Gümüşhane'de, Harşit Çayı Kanalizasyon Hattı Projesi'nin başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.

DSİ'nin yürüttüğü Harşit Çayı Dere Islahı Projesi'ne ek olarak Gümüşhane Belediyesi tarafından uygulanacak, Harşit Çayı Kanalizasyon Hattı Projesi'ne başlanması dolayısıyla Bağlarbaşı Mahallesi'nde gerçekleştirilen törene, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Ercan Çimen, DSİ 223. Şube Müdür Yardımcısı Ahmet Alper Kara, diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Üstün, burada yaptığı konuşmada, belediyelerin altyapı yatırımlarının önemli olduğunu belirterek, "Belediyelerin en sıkıntılı ve en önemli yatırımları altyapılardır çünkü en fazla para oraya gider ama gözükmez. Sosyal belediyeciliği de eksik bırakmamak lazım. Her türlü altyapı ve üst yapıyı yapabilirsiniz ama insanların gönlüne hitap edemediğiniz zaman bu işin çok fazla kıymeti olmaz" dedi.

İstikrarın olmadığı yerde yatırımın da çok fazla olamayacağını vurgulayan Üstün, şöyle devam etti:

"Birileri koalisyonlardan bahsediyor ama bu millet 13 yılda neler kazandığını çok iyi biliyor. Allah göstermesin bir sıkıntı olduğu zaman neler kaybedeceğini de çok iyi biliyor. Kamuoyu yoklamalarına göre, inşallah tek başına iktidar olarak güçlü ve başarıyla bütün Türk coğrafyası ve İslam alemine hizmet etmeye devam edeceğiz."

"Harşit Çayı, şehrin aynası olacak"

Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane'de değişim ve dönüşüm hamlesini başlattıklarını ifade ederek, "2015 yılı, daha önceki beyanlarımızda söylediğimiz gibi atılım yılımız olacak. Gümüşhane'yi nakış nakış öreceğiz, şehrimiz şantiye olacak" diye konuştu.

Harşit Çayı'nı kanalizasyon atıklarından kurtaracak projeyi başlatmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Çimen, şunları kaydetti:

"Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. Yaklaşık 3 milyon liralık projemiz, Türkiye'de ilk defa Gümüşhane'de uygulanacak. 13 bin 650 metrelik hattın döşenmesine buradan başlayacağız. Balyemez Konağı'nın bulunduğu bölgeye kadar gidecek hat, oradan da arıtmaya bağlanacak. İnşallah şehrimizin kanalizasyonunu yüzde yüz arıtmaya bağlayacağız. En küçüğü 300'lük olmak üzere 800'lük borular derenin her iki yakasına da döşenecek. Bu sayede şehrin altyapı sorunu kalmayacak. Harşit Çayı'nı kanalizasyon atıklarından arındırıp, kötü görünümden kurtaracağız. Harşit Çayı, şehrin aynası olacak."

Kurban kesilen ve dua edilen tören, Harşit Çayı'nın iki yakasına döşenmek üzere boruların indirilmesinin ardından tamamlandı.

Kaynak: AA / Yerel

Ercan Çimen Bağlarbaşı Gümüşhane Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title