Haberler

Hanönü'de Sydv Mütevelli Heyeti Seçimi Yapıldı

Hanönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda (SYDV) 2016 yılında mütevelli heyetinde görev yapacak köy ve mahalle muhtarları için seçim yapıldı.

Hanönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda (SYDV) 2016 yılında mütevelli heyetinde görev yapacak köy ve mahalle muhtarları için seçim yapıldı.

Hanönü Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantı Salonu'nda yapılan seçime Hanönü Kaymakamı Salih Çiğdem, SYDV Müdürü Birgül Yılmaz ile 20 köy ve 3 mahalle muhtarı katıldı.

Yapılan seçim sonucunda Merkez Mahalle Muhtarı Yusuf Yılmaz ile Hocavakıf köyü muhtarı Şaban Gökırmak, SYDV Mütevelli Heyeti'ne girdi.

Kaymakam Çiğdem, seçimin ardından yaptığı konuşmada, mütevelli heyetinin her zaman olduğu gibi hakkaniyet içinde görevine devam edeceğini belirterek, "Heyete yeni giren arkadaşlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diyorum. 2016 yılının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Yusuf Yılmaz Hanönü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title