Haberler

Hannibal Arslan

Birinci Ergenekon Davasında, Taşkınlık Yapan Danıştay Saldırısı Sanığı Alpaslan Arslan’ın Ağzı Bez Maskeyle Kapatıldı.

Birinci Ergenekon davasının139. duruşması sona erdi. Duruşma salonunda küfür edip taşkınlık yapan Danıştay saldırısı sanığı Alpaslan Arslan’ın ağzı bez maskeyle kapatıldı.

Silivri’deki duruşma salonunda, hakkındaki iddialar karşısında sık sık bağırarak küfürler eden Arslan’ı mahkeme salonunda tutmak için yeni bir yöntem uygulandı. Danıştay saldırısının tetikçisi olarak yargılanan Arslan, çapraz sorgusunda kendisini yalancılıkla suçlayan Süleyman Esen’e bağırınca Esen’in savunması da zaman zaman kesintiye uğradı. Küfürlerine devam eden Arslan’ı dışarı çıkarmaları için Mahkeme Başkanı Köksal Şengün jandarmalara talimat verdi.

Ancak emekli Tuğgeneral Veli Küçük’ün avukatı ve kızı olan Zeynep Küçük, Arslan’ın salondan çıkarılmasına itiraz etti. Avukat Küçük, tutuksuz sanık Süleyman Esen’in çapraz sorgusu yapılırken Alparslan Arslan’ın da duruşma salonunda bulunmasını istedi. Mahkeme Başkanı Şengün de "İsteğinizi şimdi yerine getiremeyiz. En azından sakinleşsin. Daha sonra tekrar içeri alırız" dedi.

ALPARSLAN ARSLAN’A MASKE

Öğleden sonraki oturumda tekrar duruşma salonuna alınan Arslan’ın, bu sefer ağzına bez maske takılarak getirilmesi dikkat çekti. Ağzındaki bez maskeyle rahat konuşamayan Arslan, jandarmanın anında ağzını eliyle kapatmasıyla tamamen engellenmiş oldu.

"SENİN KONUŞMALARINA İHTİYACIMIZ VAR"

Bir ara konuşmak isteyen Arslan’a Mahkeme Başkanı Şengün söz verince jandarma görevlileri ağzındaki maskeyi açtı. Arslan, “Benim cezamı verin. Hastayım. Duruşmalara gelmek istemiyorumö dedi. Bu sözler üzerine Başkan Şengün ise "Senin konuşmalarına ihtiyacımız varö diye konuştu. Arslan ise, “Benim hakkım herkese helal olsun. Koğuşumda yatmaya ihtiyacım var" dedi.

Süleyman Esen’in çapraz sorgusuna ara veren Mahkeme Başkanı Şengün 25 Mart Perşembe saat 09.00’a erteledi.

Cem TURSUN / İSTANBUL DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title