Haberler

Hanım Matineleri"Nin Finali Polatlı'da Yapıldı

Polatlılı hanımlar, Büyükşehir Belediyesi’nin üç haftadır Başkent’in değişik ilçe ve mahallerinde düzenlediği “Hanım Matinesi” etkinliğinin Mart Ayı finalinde buluştu.

Polatlılı hanımlar, Büyükşehir Belediyesi'nin üç haftadır Başkent'in değişik ilçe ve mahallerinde düzenlediği "Hanım Matinesi" etkinliğinin Mart Ayı finalinde buluştu.

Başak Düğün Salonu'nu tıklım tıklım dolduran kadınlar, sanatçılar Safiye Soyman ile Faik Öztürk'ün söylediği şarkılarla unutamayacakları bir gün yaşadı. Ankara'nın Bağları türküsü hanımlardan büyük alkış aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, Polatlı'da da etkinliğin onur konuğu oldu. Hanımların yoğun alkışları arasında sahneye davet edilen Nevin Gökçek, " Polatlı'da bu kadar çok sayıda hanımefendiyle ilk defa bir araya geliyorum. Bu etkinliği bir spor salonunda yapsak daha iyi olurmuş. İnşallah hanımlar matinesine daha büyük salonlarda devam ederiz" dedi.

Kadınların çok güçlü olduğuna ve toplumun temel direğini oluşturduğuna dikkat çeken Nevin Gökçek, "Kadınlar mutluysa, çocuklar mutlu, aile mutlu, Polatlı mutlu, Ankara mutlu, Türkiye mutlu olur" diye konuştu.

ÇEKİLİŞLE ARMAĞAN YAĞMURU

Polatlı'da da çekiliş ve armağan yağmuru program boyunca devam etti. Programın başında yapılan çekilişin ardından 4 şanslı bayan, Stil danışmanı Aysu Kaba'nın "Still otobüsü"nde yer alarak cilt bakımı, makyaj yaptırma şansı ve vücut yapısına ve makyaja uygun bir elbise kazandı.

Konserler sonrasında şanslı konuklara elektrikli fırın, kahve makinesi, ütü, yemek takımı ve saç düzleştirici gibi eşyalar verildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Safiye Soyman Nevin Gökçek Polatlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title