Haberler

Hani'de Çocuk Oyunları Turnuvaları Başladı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde Çocuk Oyunları Turnuvaları başladı.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde Çocuk Oyunları Turnuvaları başladı.

Çınar Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya Çınar kaymakamı İsmail Şanlı, Çınar İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Zaman, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Seyid Bakır katıldı. İlçe merkezinden 6, köy okullarından ise 16 olmak üzere turnuvaya 22 takım katıldı. Turnuvanın açılışında konuşan Kaymakam Şanlı, kaymakamlık olarak sportif faaliyetlere gerekli her türlü desteğin verileceğini söyledi.

Konuşmaların ardından başlayan turnuva maçlarında mendil kapmaca, seksek, tombik ve dokuztaş oyunlarında minikler kategorisinde Karababa İlkokulu, yıldızlar kategorisinde ise Ortaşar İlkokulu gruplarında birinci oldu. Takımlar 15 Nisan'da final maçı oynayacak. Finalde kazanan takım Diyarbakır'da yapılacak olan maçlarda okullarını temsil edecek.

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Seyid Bakır, ilçe şampiyonu olan takımlara başarılar diledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Şanlı Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title