Haberler

Halkoyunları Yarışması Ahlat'ta Yapılacak

Halk Oyunları Federasyonu tarafından 11-12 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Halkoyunları Yarışması’nın Bitlis’in Ahlat ilçesinde düzenleneceği bildirildi.

Halk Oyunları Federasyonu tarafından 11-12 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Halkoyunları Yarışması'nın Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenleneceği bildirildi.

Halk Oyunları Federasyonu Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ali Eski, Bitlis İl Temsilcisi Suat Uludil ile Ahlat Folklor Turizm ve Eğitim Derneği Başkanı Ömer Timuçin, Ahlat İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu'nu makamında ziyaret ederek, bölge halkoyunları yarışmasının bu yıl Ahlat'ta düzenleneceği bilgisini ilettiler.

Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ise, böyle bir etkinliğin ilçede yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu tür etkinlikler ilçemizin tanıtılmasında çok etkilidir. Bu konuda gerekli destek ve ilgi gösterilecektir. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek başarılar diliyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bitlis Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title