Haberler

Halk Oyunları Minikler İl Birinciliği Yarışması Yapıldı

Güncelleme:

Antalya Halk Oyunları Minikler İl Birinciliği Yarışmasında, düzenlemesiz dalda Hacı Küre İlköğretim Okulu, düzenlemeli dalda Antbirlik İlköğretim Okulu birinci oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Antalya Halk Oyunları Minikler İl Birinciliği Yarışması, düzenlemeli ve düzenlemesiz kategorilerinde 29 okuldan yaklaşık 500 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan yarışmada, Antalya yöresinden Teke, Zeybek, Zortlatma, Alyazma ve Hapishane zeybeği oyunları sergilendi.

Yarışmada, düzenlemesiz dalda Hacı Kura İlköğretim Okulu birinci, Ahmet Ferda Kahraman İlköğretim Okulu ikinci, Ayşe Ahmet Atmaca İlkokulu üçüncü, Göçerler İlkokulu da dördüncü oldu.

Düzenlemeli dalda ise Antbirlik İlköğretim Okulu birinciliği, Atatürk İlköğretim Okulu ikinciliği, Konyaaltı İlköğretim Okulu üçüncülüğü, Hüseyin Ak İlköğretim Okulu da dördüncülüğü elde etti.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Antalya Küre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title