Haberler

Halk Otobüsünde Panik

Güncelleme:

Koli Bandı ile Kapatılmış Valiz Yüzünden, Beyazıt Seferi Yapan Halk Otobüsü Vatan Caddesi Girişinde Durduruldu.

Koli bandı ile kapatılmış valiz yüzünden, Beyazıt seferi yapan halk otobüsü Vatan Caddesi girişinde durduruldu.

Otobüsü boşaltan polisler, genç bir kıza ait olduğu öğrenilen valizleri incelemeye aldı.

Otobüsten indirilen yolcular başka bir otobüsle yollarına devam ederken, yanlış ihbar yüzünden mağdur olan genç kız gözyaşlarını tutamadı.

Bağcılar Göztepe Mahallesi -Beyazıt seferini yapan halk otobüsü içindeki ağzı koli bandıyla kapatılmış valizden bir yolcu şüphelenip Polis İmdat (155)'ı aradı. Polisler otobüsü Vatan Caddesi girişinde durdurdu. Bütün yolcular indirildikten sonra, otobüste arama yapıldı. İhbarcı ile yapılan görüşmeden sonra genç bir kıza ait koli bantlı çanta incelendi. Yolcuların sonradan öğrendiği olayda kimliği açıklanmayan genç kızın memleketine gittiği öğrenildi.

Göztepe Mahallesi-Beyazıt arasında sefer yapan Yaşar İpek'in kullandığı 34 BD 6087 plakalı halk otobüsü içinde şüpheli bir valiz olduğu ihbarı yapıldı. Saat 19.00 sıralarında yapılan ihbar sonrası halk otobüsü Vatan Caddesi girişinde Bayrampaşa Asayiş Ekipleri'nce durduruldu. Çok sayıda motorize polis ekiplerinin de gelmesiyle otobüste içindeki yolcular emniyetli bir şekilde boşaltıldı. Yolcular polislerce otobüsün çevresinden uzaklaştırıldı. Emniyet şeridine çekilen otobüs çevresine kimse yaklaştırılmazken, trafik akışı da kontrollü bir şekilde devam etti.

YOLCULAR BAŞKA OTOBÜSE BİNDİRİLDİ

Otobüs sürücüsü İpek, yolculardan kendilerine herhangi bir şikayet gelmediğini söyleyerek, polisin yaptığı çevirme sonunda şüpheli paketten haberdar olduklarını belirtti. Otobüsten indirilen yolcular ise polisin durdurduğu başka bir otobüsle yola devam ettiler.

VALİZLERİN SAHİBİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

İhbara konu olan valizlerin sahibi genç kız, bomba uzmanlarının yapacağı inceleme için olay yerinde bekletildi. Bekletmesine üzülen genç kız gözyaşlarına boğuldu. Polisin yaptığı incelemenin ardından yanlış ihbar sonucu mağdur olan genç kızı, polisler Fatih'teki Emniyet Metro İstasyonu'na bıraktı. İncelemenin ardından, halk otobüsü, boş olarak seferine devam etti. Trafikte normale döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Bakmadan Geçme

'Fenerbahçe şampiyon olacak' diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

"Fenerbahçe şampiyon olacak" diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title