Haberler

Halk Otobüsü Üniversiteli Kızlara Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Erzurum'da halk otobüsünün altında kalan üniversite öğrencisi 17 yaşındaki Mukaddes Yasan hayatını kaybederken, aynı yaştaki arkadaşı Elif Çelebioğlu yaralandı.

Erzurum'da halk otobüsünün altında kalan üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ OTOBÜSÜN ALTINDA KALDI

Kaza bugün saat 20.00 sularında Cumhuriyet Caddesi'nde Yakutiye Belediyesi önündeki kavşakta meydana geldi. Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü birinci sınıf öğrencileri Mukaddes Yasan ve Elif Çelebioğlu caddenin karşısına geçmek istedi. Bu sırada Muammer Ö.'nün kullandığı 25 H 0019 plakalı özel halk otobüsü üniversite öğrencilerine çarptı. Muş'un Korkut ilçesinden olan Mukaddes Yasan otobüsün altında kalarak can verirken, yaralanan arkadaşı Elif Çelebioğlu hastanede tedavi altına alındı. Sürücü Muammer Ö.'nün gözaltına alındığı kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yakutiye Belediyesi Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (26)

Adınızı Yazın:

allah her iki trafada sabır versin

12
0
yanıtYanıtla
SANSAR Mobil-ANDROID:

erzurum da çalışıyorum çok süratli gidiyorlar kimse cezai işlem uygulsmazsa ölümler meydana gelir

11
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

erzurumda hal otobüsler ile ilgili çok ciddi yaptırımlar uygulanmalı. . . sürücülerinin belki hepsi değil ama bir çoğu bilinçsiz ve dikkatsiz bir okadar da ukala ve küstah. . . . güzel erzuruma yakışmayan şeyler bunlar. . . . erzurumda halk otobüsleri azaltılmalı bakın o zaman kazalarda azalacak trafikte rahatlayacak

10
0
yanıtYanıtla
ccc Mobil-ANDROID:

bunların adı halk otobüsü ama ,otobüsleri kullananlar bir müşteri fazla alabilmek için halkın canına kast edbilecek şekilde otobüs lerini kullaniyor kimseninde gıkı çıkmıyor özellikle İstanbul da

8
1
yanıtYanıtla
HappiiiyutuuuuuMobil-IOS:

Erzurumda otobüs ve münübüsçüler şehir kabadayısı olmuş hiç bir kuralı saymayan bu insanlar bir o kadarda taciz yapıyor ve bu yıllardır devam ediyor özellikle zabıta ekipleriyle işbirliği yapıyorlar yani durum çok vahim bunu valide belediye başkanıda biliyor ama nafile..

6
0
yanıtYanıtla
gülsüm kar:

Yeter artık bir çözüm bulun. Böyle olaylar bir daha yaşanmasın. Özellikle otobüs şoförlerine dikkat etsinler.

4
2
yanıtYanıtla
sabır sabır nereye kadar:

bu sürücülerde ne insaf ne ahlak nede ŞEREF var. . Yahu yazık değil mi o insanların ailelerine ne zorluklarla ne umutlarla evlat yetiştiriyorlar sonrada de usun birinin kural tanımazlığıyla can veriyorlar. . . sorarsan vicdanına kader ömrü buraya kadarmış olacakla öleceğe çare yok der. . . senin ben . . . . . . Kader elbetteki bir gerçek ama ''''BİZ KADERİ İNSANLARIN ÇABASINA BAĞLADIK '''' ayeti gözüne girsin adi vicdansız. . sonrada mahkemede ezilme bükülme bir gariban davranışlar ve beş sene yat çık. . Rabbim seni aynı acıyla sınasın zira ateş düşdüğü yeri yakıyor eğer sende bunu anlayacak yürekde vicdanda olsaydı dikkat ederdin. . . Allahdan kederli, ailesine sabır ve kaybettiğimiz insanımıza da rahmet dilerim. . . . ey hükümet bu kadar vicdansızölümlere ne zaman dur dedirtecek kanunları çıkartacaksın. . .

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

1. 40 kuruş için can atan otobüs şöförleri neyin peşindesiniz siz hergün birisimi ölmesi lazm beledyenin bir çözm bulması lazm yoksa daha çok ölmler görcez yarın aynı şey bizim başımızada gelebilir sesiz kalmayalım . . . . .

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu memlekete Tramway hattı kurdurmak için 2 sene çabaladık. . . Belediye gurur duysun yaptıklarıyla. . .

5
0
yanıtYanıtla
dadas:

Yaa ben bi lakis icindeydim adam hizli filan gelmiyodu yaa suclu aramayin ecell bu sonucta ama yesilde gecti adam biz cunku o otobusu bekliyoduk zaten

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title