Haberler

Halk Otobüsü Kooperatifi ile Öğrenci Talepleri Görüşüldü

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof.Dr.değerlendirmek ve işleyişi yerinde görmek amacıyla Sivas Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, öğrencilerin taleplerini

değerlendirmek ve işleyişi yerinde görmek amacıyla Sivas Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, kooperatif binasında bulunan Halk Otobüsü Kontrol Dairesini ve Kentkart Bilgi İşlem Servisini gezerek Kooperatif Başkanı Sebahattin Çimen'den bilgi aldı. Rektör Prof. Dr. Kocacık ayrıca Kontrol Dairesi'nde araç içi kameralardan Üniversite hattına çalışan otobüsleri bir süre canlı olarak izleyerek öğrencilerin iniş binişlerini takip etti.

Üniversiteye sefer yapan otobüslerle ilgili öğrencilerden gelen talepleri ileten Rektör Prof. Dr. Kocacık, "Geçen hafta üniversitemizde yaptığımız toplantıda öğrencilerimizin sorunlarını öğrenci konsey başkanımızla birlikte değerlendirdik. Taleplerini aldık. Bugünde yine öğrencilerimizin bazı taleplerini değerlendirmek üzere hem ziyaret hem de sorunları daha net bir şekilde çözmek amacıyla bir araya geldik. Kooperatif Başkanımız ve üyelerinin bize gösterdikleri nezaketli ilgiye ve anlayışa teşekkür ediyoruz. Her zaman her türlü sorunumuzla çok yakından ilgilendiler.Teşekkür ediyor bu işbirliğinin daha güzel bir şekilde gelişerek devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Kooperatif

Başkanı Çimen ise ziyaretlerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimine teşekkür ederek, "Üniversitenin sorunlarını hepimizin sorunu olarak kabul ediyoruz. Bizler elimizden geleni yapacağız. Sizlere layık olmaya çalışacağız. Üniversitedeki sıkıntıyı genel olarak görüşmeler sonucunda aştığımızı düşünüyoruz. Ulaşım sorunlarını da aşmaya çalışacağız. Bu çocuklarda bizim, bu şehirde bizim" ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title